adscode
adscode

OXFORD TEACHERS’ ACADEMY

Dünyanın en önde gelen İngilizce öğretmen gelişimi programlarından biri olan Oxford University Press’in Oxford Teachers' Academy Kursu Anafen Okulları bünyesinde düzenlendi.

OXFORD TEACHERS’ ACADEMY
Özel Eğitim







Yeşilvadi Anafen Kampüsünde organize edilen program, 67 Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul İngilizce öğretmeninin katılımıyla gerçekleşti. Eğitim sonunda başarılı olan katılımcılar Oxford University Press’den Öğretmen Eğitim Departmanı onaylı sertifikaları almaya hak kazandılar.
Oxford University Continuing Education Department ve Oxford University Press ortak koordinasyonuyla oluşturulan Oxford Teachers’ Academy (OTA) kursları öğretmen gelişimine katkı sağlamak amacıyla farklı modüllerden oluşan bir program. Dünyanın en önde gelen İngilizce öğretmen gelişimi programlarından biri olan OTA kursları tamamen pratik ağırlıklı 9 atölye çalışması ve 5 gün süren yoğun eğitimlerin ardından, tüm Anafen Okulları İngilizce öğretmenleri her gün sonunda doldurdukları çalışmaların içeriğine göre sertifika aldılar. 
Öğretmenlerimizin Gelişimi İçin Hiçbir Fedakarlıktan Kaçınmıyoruz
Anafen Okullarında İngilizce öğretmen sayısının 120’yi aştığına dikkati çeken Anafen Okulları Genel Müdürü Mustafa AYDIN: “İngilizce öğretmenlerimizin mesleki gelişim planlaması dikkate alındığında bunun klasik yöntemlerle sağlanması zaman ve faydalılık açısından mümkün değil. OTA kurslarına katılan öğretmenler meslekleri ile alakalı bilgi, beceri ve tecrübelerini Oxford University Press tarafından düzenlenen dünya çapında bir programa katılarak daha da artırdılar. Dolayısıyla biz İngilizce öğretmenlerimizin gelişimine katkı sağlamak adına maddi, manevi hiçbir  fedakarlıktan kaçınmayarak Oxford University Press gibi dünyanın en önde gelen eğitim kurumları ile periyodik olarak çalışmalar yürütmekteyiz” dedi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)