adscode
adscode

Oğuzkaan Koleji Eğitim ve Öğretim Sezonunu Açtı

Özel Oğuzkaan Koleji anaokulu ve ilkokulu, veli ve öğrencilerin eğlence dolu buluşmasıyla eğitim ve öğretim dönemine başladı.

Oğuzkaan Koleji Eğitim ve Öğretim Sezonunu Açtı
Özel Eğitim








Eğitime ilk kez adım atan minikler için düzenlenen özel etkinliklerde eğlenceli saatler yaşandı, konferans salonunda ise velilere öğretmenler tanıtıldı, eğitim dönemi hakkında bilgi verildi.
Hizmet vermeye başladığı 1992-1993 eğitim ve öğretim yılından bu yana eğitime önemli katkılar sağlayan ve başarılı öğrenciler yetiştiren Oğuzkaan Koleji, 9 Eylül tarihinde Çapa eğitim kurumunda ilkokulunun, Bakırköy eğitim kurumunda ise anaokulunun 2013-2014 eğitim ve öğretim dönemini özel etkinliklerle başlattı. Eğitime ilk kez adım atan minikler velileriyle birlikte eğlenceli saatler geçirdi.
Okul korkusu yaşamasınlar diyeOkulun korkulacak bir kurum değil, birlikte güzel zamanlar geçirilecek bir mekan olduğu düşüncesini küçüklere aşılamak için gerçekleştirilen açılış etkinlikleri kapsamında miniklerin yüzleri boyandı, Pamuk Prenses ve Süpermen kılığındaki animatörler minikleri eğlendirdi. 
Okulla ilk kez tanışan minikler "Oğuzkaan'da ilk günüm" yazılı  panonun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi ve kendi yaptıkları resimleri okulun hazırlamış olduğu dilek ağacına astılar. Veliler de çocukları için dileklerini yazarak okulun dilek ağacına iliştirdiler.  
Hedef, başarılı ve özgüveni yüksek gençler yetiştirmekEğlenceli açılış töreninin ardından küçükler velileriyle birlikte sınıflara alındı. Sınıflarını velileriyle birlikte tanıyan küçükler öğretmenlerine emanet edilirken, veliler konferans salonuna alınarak eğitimci kadrosu, veli toplantıları ve düzenli bir iletişim kurma konularında bilgilendirildi. 
Veli bilgilendirme buluşmasında kolejin eğitim felsefesi hakkında bilgi veren Okul Müdiresi Süheyla Onmuş, Oğuzkaan Koleji'nin başarılı ve özgüveni yüksek gençler yetiştirdiğini, sosyal aktiviteler, kültürel etkinlikler ve sportif faaliyetlerle de gençlerin sosyal gelişimlerinde fark yarattıklarına vurgu yaptı. Velilerle düzenli bir iletişim kurulmasının önemine de  değinen Onmuş, Oğuzkaan Koleji'nde her bireyin özel olduğu ve her biriyle bire bir ilgilenildiğini belirterek, miniklerin öğretmenlerinin de artık ailelerinin bir parçası olacağının altını çizdi.        

Oğuzkaan Koleji - Türkiye'nin seçkin eğitim kurumları arasında yer alan Oğuzkaan Koleji, eğitime gönül vermiş üç eğitimcinin girişimiyle 1992-1993 yılında eğitim ve öğretime başladı. Oğuzkaan Koleji'nin anaokulu, ilkokulu ve ortaokulu İstanbul Çapa semtindeki eğitim kurumunda, bir diğer anaokulunun yanı sıra Anadolu lisesi bölümü Bakırköy İncirli'deki eğitim kurumunda faaliyet göstermektedir. Maltepe'de ise yeni açılan Özel Oğuzkaan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi hizmet vermektedir. Cumhuriyetin ve ulusal değerlerin önemini bilen, evrensel değerleri benimsemiş genç nesilleri topluma kazandıran Oğuzkaan Koleji, 20 yılı aşkın bir zamandan bu yana çağın gereklerine uygun bilgi ve beceriye sahip, özgüven duygusu yüksek, dünyaya açık bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamaktadır. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    1 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (1)