adscode
adscode

Piyanist kurye ders almaya başladı

Verilen siparişi götürdüğü otelde gördüğü piyanoyu çalan üniversite öğrencisi kurye Muharrem Can İncir, dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay'dan ders almaya başladı.

Piyanist kurye ders almaya başladı
Eğitim
Güncelleme : 16-Jan-23 16:28

 

Gülsin Onay, dün Grand Pera Emek Sahnesi'ndeki konserinin sonunda Piyanist Kurye Can İncir'i sahneye davet etti. İlk kez sahneye çıkan Can İncir, piyanoyla Yiruma'nın 'River Flows in You' adlı eserini çaldı.

Gülsin Onay o anları sosyal medya hesabından paylaştı ve şunları söyledi: "Harika bir konserdi, pek çok güzelliğin, mutluluğun buluştuğu, müzikle, notalarla taçlandığı. Hepimizin içi umutla, ışıkla doldu adeta. Sevgili Can da ısrarlara dayanamayıp çekindiği halde minik bir bis yaptı. Ardından görme engelli kızımız Bahar Demir yeteneği ile duygulandırdı. Adeta bir gençlik festivaline dönüşen konserin sonunda davet ettiğim dört yeteneğimiz daha sahnede hünerlerini gösterdiler, bravo pırlanta gençler, yolunuz açık olsun. Bu güzel organizasyon için sevgili @sinan_ersahin ve @grandpera, Can ve Bahar ile tanışmamıza vesile olan sevgili @dogancem ‘e teşekkür ederim..

Gülsin Onay, ayrıca sosyal medyada paylaştığı mesajda Can İncir'le derslere başladıklarını da duyurdu. Onay, "Can ile ilk dersimizi yaptık.. Çok yetenekli, büyük bir piyano aşığı.. Akıllı ve müzik algısı çok iyi.. Çok mutlu oldum, yolu açık olsun.." ifadelerini kullandı.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)