adscode

Satılık Üniversite Diploması!

Rusya'da faaliyet gösteren bir Türk internet sitesi, üniversite diploması satıyor. Temin edilen belgeler, Türkiye'deki müşterilere kuryeyle ulaştırılıyor.

Satılık Üniversite Diploması!
Haberler
Önce hayalinizdeki bölümü seçiyorsunuz, ardından istediğiniz üniversiteyi… Sonra havaleyle paranızı gönderiyorsunuz ve bir hafta sonra belgeleriniz elinize geliyor. Tebrikler, sizin de artık bir üniversite diplomanız var!
Rusya merkezli bir Türk sitesi, internet üzerinden üniversite diploma satışına başladı. Sitede lisans diploması 1750 dolara, yüksek lisans diploması 2250 dolara, doktora diploması ise 4000 dolara satışa sunuluyor. Fiyatlara ek olarak 400 dolarlık bir bedel karşılığında apostil bile yapılıyor. Tek şart ise şu: Diploma sadece Rus üniversitesinden verilmiş olacak. Kapsam dışı bırakılan bölümler ise tıp, veterinerlik, pilotluk, askeri veya polis akademisi diplomaları… “İnsan hayatına veya sağlığına zarar veren diplomalar vermiyoruz” deniyor.
Denklik garantisi yok
satilik-diploma.com adresinde faaliyet gösteren sitede, belgelerin üniversitelerden temin edilen orijinal diplomalar olduğu belirtilirken, transkript kâğıtlarında da Rusya 'devlet mührü' GOZNAK başta olmak üzere gerekli tüm özel kabartmaların ve hologramların bulunduğu ifade ediliyor. Ancak yurtdışında alınan diplomaların Türkiye ’de YÖK tarafından denklik verilmesi gerektiği hususunda ise herhangi bir garanti verilmiyor. 
radikal- haberin devamını okumak için tıklayın



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)