adscode

Sosyal Ağlar ve İnternet Medyası’ Özyeğin’de tartışılacak!

Son günlerin en tartışmalı konularından biri olan “Sosyal Ağlar ve İnternet Medyası”, 27 Mayıs Cuma günü düzenlenecek panelde işin uzmanları tarafından masaya yatırılıyor...

Sosyal Ağlar ve İnternet Medyası’ Özyeğin’de tartışılacak!
Özel Eğitim

Panel başta Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi akademisyenleri ve İstanbul Barosu Bilişim Hukuku Merkezi üyeleri olmak üzere, Hürriyet Gazetesi Yazarı Sedat Ergin ve Gazeteport Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Semerci gibi çok sayıda uzman ve avukatın konu hakkındaki konuşmalarına ev sahipliği yapacak.

 

Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve İstanbul Barosu Bilişim Hukuku Merkezi, 27 Mayıs 2011 Cuma günü “Sosyal Ağlar ve İnternet Medyası” üzerine önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Özyeğin Üniversitesi Altunizade Kampüsü’nde düzenlenecek olan “Sosyal Ağlar ve İnternet Medyası” adlı panelde son günlerin en tartışmalı konularından birine de böylece ışık tutulmaya çalışılacak.

 

Panel başta Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi akademisyenleri ve İstanbul Barosu Bilişim Hukuku Merkezi üyeleri olmak üzere, Hürriyet Gazetesi Yazarı Sedat Ergin ve Gazeteport Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Semerci gibi çok sayıda uzman ve avukatın konuşmalarına ev sahipliği yapacak.

 

Sosyal medyada yaşanan hukuksal süreç mercek altına alınıyor

 

“Sosyal Ağlar ve İnternet Medyası” başlığı altında gerçekleşecek olan panelde “Facebook ve Twitter’ın iletişim anlayışını nasıl değiştirdiği”, “internetteki gazetelerin hukuk karşısındaki durumu”, “5651 sayılı yasaya göre içerik kaldırma, arama motorlarının durumu ve kişilik hakları” ve “sosyal medyada yaşanan hukuksal uyuşmazlıklar ve yargı süreci” gibi konular irdelenecek.

Konuyla ilgilenen herkesin katılımına açık olan “İnternet basını ve Basın Özgürlüğü”, “Sosyal Ağlar ve İfade Özgürlüğü”, “İnternet Haberleri ve Kişilik Hakları” ve “Sosyal Ağlar ve Kişilik Hakları” konulu oturumların özellikle gazeteciler, hukukçular, öğrenciler, internet yayıncıları ve blogger’lar tarafından yakından takip edilmesi bekleniyor.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)