adscode
adscode

Türk Eğitim Vakfı ile Siz de Umuda Kart Atın

Yeni yılda sevdikleriniz için anlamlı bir hediye seçmek istiyorsanız Türk Eğitim Vakfı’nın Can Yalman Design tarafından özel olarak tasarlanan yılbaşı kartlarıyla gençlere “umut” hediye edebilirsiniz.…

Türk Eğitim Vakfı ile Siz de Umuda Kart Atın
Etkinlikler

“Siz de umuda kart atın” mesajıyla hazırlanan TEV’in bu anlamlı hediyesi ile sevdikleriniz adına TEV’e bağışta bulunarak, yeni bir yılda onların da eğitime destek olmalarını sağlayabilirsiniz.

1967 yılından beri Türkiye’nin aydınlık geleceği eğitime destek veren Türk Eğitim Vakfı, Can Yalman Design tarafından TEV için özel olarak tasarlanan yılbaşı kartlarıyla yeni yılda da başarılı ve yetenekli gençlerin eğitimine katkıda bulunmanıza aracı oluyor.

Can Yalman’ın Türk Eğitim Vakfı için gönüllü olarak hazırladığı ve geçmişin tüy kalemlerinin izlerini taşıyan yılbaşı kartları hakkında konuşan Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Yıldız Günay; “Türk Eğitim Vakfı 47 yıldır gençlerin hayatına umut olmaya çalışıyor. Yürüdüğümüz bu yolda kendi alanlarında lider olan  pek çok destekçimiz sayesinde şimdiye kadar 200.000’in üzerinde burs vererek gençlerin hayatlarına dokunduk. Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarından Can Yalman’la gerçekleştirdiğimiz işbirliği çerçevesinde Sayın Yalman da yeni yıl kartlarımızın tasarımına imza attı. Eğitime katkı sağlamak isteyen herkes bu özel tasarım yeni yıl kartlarını sevdiklerine hediye ederek gençlere umut ışığı olabilir” dedi.
Gençlere ışık tutmanın, yol göstermenin ve yaratıcılıklarını yüceltmenin herkesin görevi olduğunu söyleyen ünlü tasarımcı Can Yalman, tasarladığı yılbaşı kartlarıyla ilgili olarak “Tasarımlarda bize ilham veren TEV’in bağışçıları ve bursiyerleri oldu. Eğitimi en yalın şekilde simgeleyen kalem formundan yola çıkarak bağışlarıyla eğitime destek olan bağışçıları bir anlamda koruyucu birer melek olarak simgeleştirdik. Geçmişte kullanılan tüylü kalem formu ile melek kanatlarını bir araya getirdik. Eğitime destek vermek isteyen herkes bu yılbaşı kartlarıyla gençler için umut olabilecek” dedi.

Siz de sevdikleriniz ve yakınlarınıza Can Yalman tarafından özel olarak tasarlanan TEV yılbaşı kartı göndererek onlara  yeni yılda anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Bağışlarınızı www.tev.org.tr adresinde yer alan online bağış bölümünden hediye göndermek istediğiniz kişi adına yapabilir, eğitim için  siz de umut ışığı olabilirsiniz. Bağış alt limiti 50TL olarak belirlenen Mutlu Gün kartları ile meslek lisesi veya üniversite öğrencilerinin yıllık burslarına destek sağlayabilirsiniz.
 



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)