adscode
adscode

Türk öğrenci, Avrupa Yüzme Şampiyonası’na damga vurdu

Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası’nda mücadele eden 11. sınıf öğrencisi Sanberk Yiğit Oktar, elde ettiği tarihi 2.00.68 derecesi ile altın madalyayı kazandı.

Türk öğrenci, Avrupa Yüzme Şampiyonası’na damga vurdu
Eğitim
Güncelleme : 13-Jul-22 15:01

Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası 5 – 10 Temmuz tarihlerinde Romanya’nın Bükreş şehrinde gerçekleşti. Modafen Okulları öğrencilerinden Sanberk Yiğit Oktar, Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası’nda, 200 metre Ferdi Karışık yarışında 2.00.68 derecesi ile Avrupa Şampiyonu oldu ve tarihi bir başarı elde etti.

 Türkiye’ye altın madalya ile geri dönen Oktar, bir sonraki hedefi Peru’da düzenlenecek Dünya Gençler Şampiyonası için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ayrıca Oktar, Modafen çatısı altında birlikte sürdürdüğü başarılı spor ve akademik hayatını, 2021 senesinde elde ettiği başarılar sayesinde Harvard, Princeton, Yale, South California ve Cornell gibi alanında pek çok başarılı üniversitenin de bulunduğu 50’nin üzerinde okul ile görüşme gerçekleştirdi. Kabul aldığı okullara davet edilerek giden Sanberk, görüşmelerine devam ediyor.

Başarıyı gelenek haline getiren Modafen Okulları, her nerede olursa olsun kendisini, ailesini ve ülkesini başarıyla temsil edebilecek, yeniliklere adapte olabilen ve istekli öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen A-Tipi Eğitim Sistemini odak noktasında tutuyor. Modafen Okulları sporu ve sanatı okul programının içine yerleştirerek derslerdeki başarının yanında özgüveni, kendini ifade edebilme yeteneğini öğrencilerine aktararak fark yaratıyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)