adscode
adscode

Türkiye Bilişim Derneği'nden eğitime destek kampanyası

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) İstanbul Şube, uzaktan eğitim döneminde bilgisayar/ tablet ihtiyacı olan çocuklar için kampanya düzenliyor.

Türkiye Bilişim Derneği'nden eğitime destek kampanyası
Türkiye'den Haberler
Güncelleme : 22-Jan-21 16:28

Yardımda bulunmak isteyenler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmayı amaç edinen kampanyaya ilişkin kurumun açıklaması ise şöyle:

Değerli Bilişim Dostumuz,

İçinde bulunduğumuz bu zorlu pandemi dönemi sebebiyle öğrencilerimizin eğitimleri online devam etmektedir. Bir çok öğrencimizin evinde derslere katılabilecek cihazları yok ya da aynı evde birden fazla çocuk varsa tek bilgisayar/tablet maalesef yeterli olmuyor ve eğitimleri aksıyor. Bu konuda derneğimize çok fazla ihtiyaç talebi gelmekte. Geleceğimizin aydınlık yüzü çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi bizim her zaman önceliğimizdir. Bu süreçte eğitimlerinin aksamaması için sizlerin de desteği ile elimizden geldiğince bu ihtiyaçlara cevap vermek istiyoruz.

İhtiyaç sahipleri ile siz değerli bilişim dostlarımızı buluşturmak için bir çalışma başlattık. Bu çalışmamıza katkı vermek isteyenler linkteki formu (https://docs.google.com/forms/d/1xVSJPYKNUz0KK1c_16phSveVVgDZt6qdgBLZyQMF480/edit) doldurduktan sonra ihtiyaç sahibinin bilgileri kendilerine gönderilecektir. Öğrencilerimizin çoğunun teknik konuda destek alıp bilgisayara bakım onarım yapma imkanları olmayacağı için online derslere katılabileceği yazılım ve donanıma sahip sorunsuz çalışır durumda bilgisayar/tablet gönderilmesi konusunda hassasiyet gösterilmesini özellikle rica ederiz.

Öğrencilerimizin eğitimine destekler sizden, sizlerin adına fidanlar da bizden.

İlginiz ve desteğiniz şimdiden çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

TBD İstanbul Şube


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)