adscode
adscode

ULUSLARARASI AVRUPA KALİTE ZİRVESİ’NDE “TÜRK TASARIMCIYA ÖDÜL”

ULUSLARARASI AVRUPA KALİTE ZİRVESİ’NDE “TÜRK TASARIMCIYA ÖDÜL”

ULUSLARARASI AVRUPA KALİTE ZİRVESİ’NDE “TÜRK TASARIMCIYA ÖDÜL”
Etkinlikler
Lob’in Europe tarafından bu yıl 7. si düzenlenen International Europe Quality Summit, 14 – 16 Haziran 2014 tarihinde Bosna-Hersek’te gerçekleşti. Zirvede Türk iş dünyasının önde gelen isimleri DMW( Uluslararası Diplomatlar Birliği) desteğiyle bir araya geldi.  Ünlü iş adamları, Balkan ülkelerindeki meslektaşlarıyla kalite ve inovasyon konusunda deneyimlerini paylaşma imkanı da buldu. Dünyaca ünlü otomobil tasarımcısı Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, geçtiğimiz sene Almanya’da Lob’in Europe tarafından düzenlenen International Leaders Of Branding Intelligence Summit Zirvesi’nde Türkiye adına Avrupa’nın En İyi Otomobil Tasarım Ödülü’nü almıştı. Malkoç bu yıl da zirvede Dizayn Vip şirketi olarak Avrupa Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin yöneticilerini, bürokratlarını bir araya getiren ve bu yıl 7.si düzenlenen Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi Lob’in Europe Bosna Hersek’te yoğun katılım ile gerçekleşti. Avrupa Ülkeleri ve Türkiye adına temsilen zirveye katılan Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç ‘Avrupa Kalite Ödülü’nü Avrupa Diplomatlar Birliği Başkanı Gunther Meinel’den aldı.

Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç: “Dünyada önemli bir yere sahip olan bu zirveye 2.kez katılmak hem bizim hem de ülkemiz için büyük bir başarı. Geçen sene yapılan zirvede aldığım ödül beni çok gururlandırmıştı. Ve aynı gururu, heyecanı yine sizlerle paylaştığım için çok mutluyum. Ülkem için hep daha fazlasını yapmak için çabalıyorum. Otomobil materyallerinin tasarımlarında kullandığımız malzemelerin tamamı yerli üretim, tasarımlar bize ait ve araçlar Türk ustaların ve Türk mühendislerinin ellerinde şekilleniyor, bu araçları görmek için dünyanın dört bir yanından insanlar geliyor…

Tasarımlarımızın büyük bir bölümünü yurtdışına ihraç ediyoruz. İlk kurulduğumuzda dünyaya açılma hedefimiz kimseye inandırıcı gelmiyordu ancak dünya çapında ve Türkiye’de birçok önemli bürokrat, iş adamı, sporcu ve sanatçı tasarımlarımızı talep etmeye başlayınca Dizayn Vip olarak Türkiye’de ve dünyada tanınan bir marka durumuna geldik. Altın kaplamadan, devekuşu derisine kadar özel malzemeler kullanarak tasarladığımız araçları dünyaya satıyoruz. 1992 yılında 20m2 bir alanda kurduğumuz Dizayn VİP, şuan 10 bin m2 alanda 100 kişinin üzerinde bir ekip ile üst segment ve premium araç tasarımında bir dünya markası oldu. Sadece Türkiye’de Türk Mühendisler ve ustalar tarafından yapılan üretimimizin büyük bir kısmını Almanya, İngiltere, Fransa İtalya başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediyoruz.” açıklamasında bulundu.


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)