adscode
adscode

Yurt dışı eğitim fuarları başlıyor

Yurt dışı eğitim fuarları, 25 ülkeden 200’ün üzerinde okul yetkilisi ve 50 binden fazla öğrenciyi buluşturacak

Yurt dışı eğitim fuarları başlıyor
Yurtdışı Eğitim
Güncelleme : 05-Oct-23 12:48

Akare Fuarcılık, İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. İlk olarak İstanbul Kongre Merkezi'nde kapılarını açacak olan Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları, 25 ülkeden 200’ün üzerinde okul yetkilisi ve 50 binden fazla öğrenciyi buluşturacak. 7 Ekim Cumartesi günü saat 14.00'ten 8 Ekim Pazar akşamına kadar devam edecek olan fuarın ardından ikinci lokasyon 9 Ekim Pazartesi günü Bostancı Dedeman olacak. Fuarlar, üniversitelerden dil eğitimine, lise değişim programlarından yüksek lisans fırsatlarına kadar birçok eğitim seçeneğini sunuyor.

Ziyaretçiler, yabancı okul yetkilileri, konsolosluklar ve danışmanlık firmalarıyla iletişim kurarak detaylı bilgi alabilecekler. Akare Fuarcılık tarafından Türkiye genelinde yapılan araştırma, 16-30 yaş arası öğrencilerin yurt dışı eğitimle ilgili büyük bir ilgi gösterdiğini ve yüzde 99’unun yurt dışında eğitim almayı arzu ettiğini ortaya koyuyor. Yurt dışı eğitiminin trend olduğu bugünlerde, fuarda en çok tercih edilen ülkeler ve okullar da yerini alacak.

Fuarlara, British Council, DAAD, Campus France, Fulbright Eğitim Komisyonu, EducationUSA, ABD İstanbul Başkonsolosluğu, İrlanda Büyükelçiliği, Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Türkiye Kültür Ateşesi gibi ulusal ve uluslararası birçok devlet yetkilisi de katılım sağlayacak.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)