adscode

'11.Eyüboğlu Veli Sempozyumu' Haluk Yavuzer'in Katılımıyla 22 Ekim'de

Türkiye’de ilk kez Eyüboğlu Eğitim Kurumları tarafından başlatılan Veli Sempozyumu’nun 22 Ekim Cumartesi günü on birincisi düzenlenecek. Sempozyum, İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı…

'11.Eyüboğlu Veli Sempozyumu' Haluk Yavuzer'in Katılımıyla 22 Ekim'de
Özel Eğitim

 

 

Türkiye’de ilk kez Eyüboğlu Eğitim Kurumları tarafından 2001 yılında başlatılan Veli Sempozyumu, öğretmenler ve uzmanlar tarafından yapılan sunumlarda çocuğun başarısı için okul ve aile işbirliği ile neler yapılabileceği ele alınıyor, ailelerin çocukların eğitim hayatında daha aktif rol almalarını sağlıyor.

 

Üç oturumdan oluşan sempozyumda, farklı içeriğe sahip 18 konu ele alınacak. Sempozyum Prof. Dr. Haluk Yavuzer’in Ergenlik Dönemi ve Ergen Aile İlişkilerisunumu ile başlayacak. Yavuzer, sunumunda sağlıklı ergen ebeveyn ilişkisinin kurulabilmesi amacıyla ergenin yaşadığı değişim süreçleri, anne baba tutumlarını ele alacak. Veli Sempozyumu’nda ayrıca “Geleceğimi Birlikte Planlayalım”, “Değişen Aile İçinde Ergen Olmak”, “Çocuğunuzun Sanal Dünyasında Sizin Yeriniz Neresi”, “Yaratıcı Çocuklar ve Yaratıcılığın Geliştirilmesi” gibi pek çok farklı konu başlığında sunum gerçekleştirilecek.

 

Her yıl Ekim ayında gerçekleştirilen sempozyum ile anne ve babanın, çocuğun eğitim hayatında aktif rol almasını sağlamak, çocuk ile aile arasında  iletişimi güçlendirmek amaçlanıyor.

 

Öğretmenler ve uzmanlar tarafından ilköğretimden liseye kadar tüm seviyelere yönelik konuların ele alınacağı sempozyumda veliler istedikleri sunumları izleyebilecekler.

 

 

Prof. Dr. Haluk Yavuzer kimdir?

1961-1965 yılları arasında İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Pedagoji Bölümünden mezun olduktan sonra aynı bölümde 1971 yılında doktorasını tamamladı. Doktora eğitiminden sonra Londra Üniversitesinde Çocuk Psikolojisi ve Eğitimi ile Çocuk Suçluluğu konusunda incelemeler yaptı. Dr. Yavuzer, 1989 yılından itibaren faaliyete geçen ve ana-baba eğitimini amaçlayan Ana-baba Okullarının kurucusudur. Dr. Yavuzer fakültesini temsilen 2 dönem İstanbul Üniversitesi Senatosu üyeliği, 6 yıl da Fakülte Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. Ayrıca Avrupa Birliği sponsorluğunda 0-6 yaş Evde Çocuk Bakım ve Eğitim Elemanı Yetiştirme Projesinin Eğitim Koordinatörlüğü, TÜBİTAK Eğitim ve İletişim Projeleri Değerlendirme Komisyonu üyeliği gibi görevleri de üstlenmiştir. İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde Bölüm Başkanı olarak halen görev yapmakta olan Dr. Yavuzer'in yayınları şunlardır: Çocuk ve Suç, Çocuk Psikolojisi, Ana-baba ve çocuk, Çocuk Eğitimi El kitabı, Children Draw and Tell, Resimleriyle Çocuk, Çocuğunuzun İlk Altı yılı, Okul Çağı Çocuğu, Çocuğu Tanımak ve Anlamak, Gençleri Anlamak, Anne olmak, Taş Sektirirken Anıların Suyunda.

*****

 

11. Veli Sempozyumu Sunum Özetleri

 

 

 

 

Konu Başlıkları

 

Açış Konuşması

Prof. Dr. Haluk Yavuzer

İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı

 

Ergenlik Dönemi ve Ergen Aile İlişkileri

Fırtına ve stres kavramlarıyla karakterize edilen ergenlik, kaçınılmaz duygusal çatışmalar

ve çelişkiler dönemi olarak yaşanmaktadır. Yaşanan bu çalkantılı dönemde ergen öncelikle anne babası tarafından anlaşılmaya ve desteklenmeye ihtiyaç duyar. Sağlıklı ergen ebeveyn ilişkisinin kurulabilmesi amacıyla ergenin yaşadığı değişim süreçleri, anne baba tutumları ele alınıp irdelenecektir.

 

 

I. Oturum

 

Geleceğimi birlikte planlayalım.

Meslek seçimi kişinin yaşamında verdiği en önemli kararlardan biridir. Çocuğunuz yaşamıyla ilgili bu önemli bir kararı verirken, siz anne babalara da önemli sorumluluklar düşmektedir.

 

Çocuğunuzun ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendisine uygun mesleğe karar vermesine destek olmak ve meslek seçimi kararını belirleyen etkenleri değerlendirmek üzere sizi sunumumuza bekliyoruz.

Suna Karaca / Psikolojik Danışman

 

Daha kalıcı öğrenme için gerçek yaşamla bağlantı: IB MYP

Öğrencilerimizin kalıcı bilgilere sahip olmalarını ve yaşam boyu öğrenmelerini hedefliyoruz. Bunu başarabilmek için derslerimizi 3 temel noktaya dayandırıyoruz: İletişim- Bütüncül öğrenim- Uluslararası bilinç ve farkındalık. Tüm bu çalışmalarda, IB öğrenen profili doğrultusunda idealimizdeki öğrenci fotoğrafını yine öğrencilerimizle birlikte oluşturuyoruz. Açık ve adil geri bildirim araçlarımızla sadece sonucu değil süreci de değerlendiriyoruz. Öğrencilerimizi geliştirmek için bu ölçütleri sıkça kullanıyoruz. MYP’nin; Milli Eğitim Bakanlığı müfredatından bağımsız bir program olmadığını, ezberden uzak, anlama ve sorgulama temeline dayalı modern bir eğitim öğretim programı olduğunu vurgulamaya çalışıyoruz. Öğrenci çalışmalarını, öğrenci eğitimini modern bir öğretim yaklaşımı içinde örneklendirmeye ne dersiniz? Gerçek hayatla konular arasında nasıl bir bağ kurduğumuzun, dersleri nasıl daha zevkli hale getirdiğimizin ipuçlarını bu sunumda bulacaksınız.

Aslı Bali / IB MYP Koordinatörü

 

Benimle Oynar Mısın?

Kuşlar uçar, balıklar yüzer, çocuklar oynar. Uyumak gibi, beslenmek gibi, temiz havayı solumak gibidir oyun oynamak. Çocuğu büyütür, öğretir, geliştirir.  Yetişkinliğe doğru hızla koşarken birçoğumuzun unuttuğu yetenektir. Çocuklarımız hatırlatır bize yeniden oyun oynamayı, ama bu sefer yönetmen koltuğu onlarındır. Bizlerse hem oyuncu hem izleyici… Doğru dinlemeyi bilirsek eğer, oyunla konuşur çocuklar. Çünkü oyun “Çocuk” adlı ülkenin resmi dilidir. Önemli olan o dili anlayabilmektir.

 

Bizler nasıl bir dil kullanarak çocuğumuzla doğru iletişim kuracağız? Oyunda da sınırlar var mıdır? Çocuğumuzun oyuncaklarını nasıl seçeceğiz?  Oyun oynamak öğrenilebilir mi? Ya oynamak istemiyorsak?

 

Haydi gelin hep beraber çocuklarımızın bu “Var Olmayan Ülke”sinde bir keşfe çıkalım ve kısa bir süre de olsa o ülkenin vatandaşı olmaya çalışalım…

Merve Davas / Psikolojik Danışman

 

"Yeni Nesil Veliler"

"Yeni Nesil Veliler Projesi" okulumuzda ilk kez geçen yıl gerçekleştirilen ve gönüllü velilerin katıldığı bir çalışmadır. “Yeni Nesil Veliler Projesi”, ebeveynlerin öğrencinin akademik başarısına etkili ve kalıcı katkıda bulunmasını amaçlamaktadır. Ancak bunu sadece seminerler, eğitimler gibi klasik yöntemlerle yapmaz. Velinin önce sorunu görmesini, sorunu objektif bir şekilde analiz etmesini, bu konuda yapılacakları belirlemesini, bilgi toplamasını ve çözüm için harekete geçmesini öngören bir sistemdir. Bu açıdan bakıldığında, velinin kendi belirlediği ihtiyaçlara göre kendini eğitmesi ve çevresine model olmasını gerekli kılar.

 

I. Bant

Proje Koordinatörü Bülent Avcı sunumunda, projenin bu yılki çalışmalarına katılmayı düşünen velilere uygulamalar hakkında bilgi verecek.

 

Eyüboğlu Eğitim Kurumlarında Yurtdışı Üniversite Eğitimine Hazırlık

Veli ve öğrencilerin  yurtdışında bulunan çok sayıdaki  üniversite arasından bilinçli tercih yapabilmelerini  sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bilgilendirme çalışmaları, yurtdışında yüksek öğrenime başvuracak öğrencilerle yapılan seviye bazındaki çalışmalar ve en çok başvuru yapılan ülkelerdeki (Amerika, Kanada, İngiltere) üniversite kabul kriterleri ele alınacak.

Dr. Şehrazat Sarıdereli / Yurt Dışı Yüksek Öğretim Danışmanı

 

*****

Fen ve Matematik Öğreniminde Ön Yargıları Yıkmak

Bilim felsefesi, bilimin önyargılardan arınmış bir süreç olmasını gerektirir. Bir bilim insanı, laboratuvar ortamına girerken, deney yaparken veya önemli bir problem üzerinde çalışırken, sezgisel gücünü korumalı ancak duygusallıktan uzak durmalıdır. Bu sunumda, öğrencilerimizin fen ve matematik derslerine ilişkin ön yargılarını ortadan kaldırabilmek amacıyla hazırladığımız eğlenceli sınıf içi etkinliklerimizi ve yaklaşımlarımızı siz velilerimizle paylaşacağız.

Filiz Uz / Matematik Öğretmeni

Banu Cengiz / Fen Bilgisi Öğretmeni

 

*****

II. Oturum

 

İletişimin Sihirbazları

İletişim çağında yaşıyoruz. İletişim kurmanın önemini konuşuyor, sağlıklı iletişimin yollarını tartışıyoruz. İletişim kopukluğu, iletişim çatışması, iletişim kazaları vb. pek çok kavramla gün içinde pek çok kez karşı karşıya kalıyoruz. Peki, nedir iletişim?

 

İletişimin temel esaslarını anladığımızda ve kendi iletişim kurma yöntemimizi fark ettiğimizde aksayan noktaları değiştirmek için de bir fırsat elde etmiş oluruz. Bu çalışmada kendimizin ve çevremizdeki insanların, özellikle de çocuklarımızın, iletişim kurma yöntemleriyle ilgili farkındalık kazanmakla birlikte, sorunları nasıl aşacağımıza dair ipuçlarını da paylaşacağız. 

Ece Çalış / Psikolojik Danışman

 

Değişen Aile İçinde Ergen Olmak

Değişen aile yapısıyla birlikte ''ergen dünyası”nı, bu dünyada geçerli olan ''ergen kültürü''nü anlamaya çalışacağız. Çünkü bu yeni oluşumu anlayamazsak ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Bir zamanlar ergen olan siz günümüz ebeveynlerini, ergenle yaşarken nelere dikkat etmemizin gerekliliği üzerine düşünmeye davet ediyorum.

Tayfun Akay / Psikolojik Danışman

 

The Importance of Fun in Teaching Preschool English

Singing, dancing and role playing are activities proven to be successful in teaching a second language to 3-5 year old children. This is good news for parents and educators as that’s what children of this age group enjoy the most. The musical rhythms, the dance movements, and the pretend play stimulate different centers of the mind to not simply speak English but to live in a world of meaningful understanding and expression of a second language. Come and allow the child in you enjoy this learning experience.

Angela Westser /English Teacher

Michele Günel / English Teacher

 

"Yeni Nesil Veliler"

"Yeni Nesil Veliler Projesi" okulumuzda ilk kez geçen yıl gerçekleştirilen ve gönüllü velilerin katıldığı bir çalışmadır. “Yeni Nesil Veliler Projesi”, ebeveynlerin öğrencinin akademik başarısına etkili ve kalıcı katkıda bulunmasını amaçlamaktadır. Ancak bunu sadece seminerler, eğitimler gibi klasik yöntemlerle yapmaz. Velinin önce sorunu görmesini, sorunu objektif bir şekilde analiz etmesini, bu konuda yapılacakları belirlemesini, bilgi toplamasını ve çözüm için harekete geçmesini öngören bir sistemdir. Bu açıdan bakıldığında, velinin kendi belirlediği ihtiyaçlara göre kendini eğitmesi ve çevresine model olmasını gerekli kılar.

 

II. Bant

Projeye katılan velilerimizden Zehra Benli, Deniz Doğaner ve Çiğdem Demirci "Çocuğun öğrenme sürecinin sorumluluğunu alması, iç motivasyon", Özlem Oğul ve Özay Ganer "Okul başarısında zaman yönetimi", Sinem Yalçın ve Mesut Özdemir "Ödev yapma bilinci ve sorumluluğu" konusundaki kişisel çalışmalarını ve deneyimlerini paylaşacak.

 

Dünya Vatandaşı Eyüboğlu Eğitim Kurumlarında Yetişir. 

Uluslararası Bakalorya Programı (IB); eleştirel düşünme becerisine sahip, yaşam boyu öğrenen, kendi kültürünün ve ulusal kimliğinin bilincinde, uluslararası anlayışı benimseyen, farklı ülke ve kültürlerden insanlarla iletişim kurabilen bireyler yetiştirmeyi hedefler.

 

Bu sunumda yüksek kalitede eğitim sunarak öğrencileri üniversiteye en kapsamlı şekilde hazırlayan, uluslararası tanınırlığı olan ve akademik mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen Uluslararası Bakalorya Diploma Programı’nın (IB DP) tanıtımı ve işleyişini paylaşmaya ne dersiniz?

Gaye Önol / IB DP & IB CAS Koordinatörü

 

Dilim Benim, Dünyam Benim

Yaratıcı yazma, dış dünyadan elde edilen izlenimlerin farklı bir sunumla ifade edilmesidir. Öğrenciler yaratıcı yazma ile kendi düşüncelerinin keşfine çıkar. Bu keşifte nelerle karşılaştıklarını ve nasıl ürünler ortaya koyduklarını merak ediyor musunuz? Belki siz de bir yaratıcı yazma deneyimi yaşamak istersiniz...

Ayben Özcan / Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

Özlem Sarı / Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

 

*****

III. Oturum

 

Bu Nasıl Disiplin?

“Haydi, artık oyuncaklarınızı toplayın!”

“Yemeğini bitirirsen bilgisayar oynayabilirsin.”

“Anne, ödevimi bitirirsem bana sticker verecek misin? “

 

Çocuklar, birçok şeyi sadece yapmak istedikleri için yapar. Onların, bir davranışı başlatabilmek için kendiliğinden harekete geçmeleri, içsel motivasyonla gerçekleşir. Böylece çocuk hem kendi seçimini yaptığı hem de o davranışı gerçekleştirdiği için mutlu olur. Buradaki motivasyonu, alacağı ödül ya da ceza değil, başlı başına yaptığı davranış sağladığından, davranış devam ettiği sürece hiçbir dış etkene gerek kalmaksızın motivasyonu da devam eder.

 

Araştırmalar,  içten gelen motivasyonun, çocukların davranışlarını değiştirmede ve öğrenmede ceza ve ödülden çok daha güçlü etkisi olduğunu gösteriyor.

 

Bu sunumda; çocuklarınızın baskı altında kalmaksızın disiplinli olmalarını, sorumluluklarını artırmalarını, ilişkilerini geliştirmelerini, öğrenmeye özendirilmelerini nasıl sağlayacağınızı keşfedeceksiniz.

Özge Kıvanç / Sınıf Öğretmeni

 

Çocuğunuzun Sanal Dünyasında Sizin Yeriniz Neresi?

Bilgisayar ve iletişim dünyasında her geçen gün her yaştan kullanıcıyı hedef alan ve kullanımları milyonlara varan sosyal ağların (facebook, twitter, friendsfeed vb.) çocuğunuz üzerindeki etkileri neler? Sosyal ağlar, mobil cihazlar ile birleşince hangi kullanım alanları doğuyor? Türkiye’de bilişim hukuku, mağdurları nasıl koruyor? Çocuğunuz bilişim suçu işlerse ne gibi sorumluluklarınız var? İletişim dünyasında kendinizi çaresiz hissetmeyin.

Barış Yalçınkaya / Bilişim Teknolojileri Eğitim Koordinatörü

 

Çizgi Film Mi Masal Mı?

Değişen dünya çocuklarımıza da yeni teknolojik imkânlar sunmaya başladı. Bizler “bir varmış bir yokmuş” masalları ile büyürken, şimdiki çocuklar çok erken yaşlardan itibaren üstün yetenekli kameralar ve gelişmiş teknoloji ürünü çizgi filmlerle tanışıyor. Bu da akla şu soruyu getiriyor: “Çizgi film mi? Masal mı?” Bu sorunun cevabını aramak, çizgi film ve masalın çocuğumuzun gelişimi üzerindeki etkilerini tartışmak üzere sizi sunumumuza bekliyoruz.

Burcu Komutekir / Psikolojik Danışman

 

"Yeni Nesil Veliler"

"Yeni Nesil Veliler Projesi" okulumuzda ilk kez geçen yıl gerçekleştirilen ve gönüllü velilerin katıldığı bir çalışmadır. “Yeni Nesil Veliler Projesi”, ebeveynlerin öğrencinin akademik başarısına etkili ve kalıcı katkıda bulunmasını amaçlamaktadır. Ancak bunu sadece seminerler, eğitimler gibi klasik yöntemlerle yapmaz. Velinin önce sorunu görmesini, sorunu objektif bir şekilde analiz etmesini, bu konuda yapılacakları belirlemesini, bilgi toplamasını ve çözüm için harekete geçmesini öngören bir sistemdir. Bu açıdan bakıldığında, velinin kendi belirlediği ihtiyaçlara göre kendini eğitmesi ve çevresine model olmasını gerekli kılar.

 

III. Bant

Projeye katılan velilerimizden Hilda Kuruoğlu ve Meryem Gülüm "Çocuğun kendine uygun hedefler belirlemesi ", Binnaz Sarper ve Semra Erman "Akran ilişkileri", Esra Yıldız ve Özlem Yalçın "Aile okul ilişkileri" konusundaki kişisel çalışmalarını ve deneyimlerini paylaşacak.

 

Yaratıcı Çocuklar ve Yaratıcılığın Geliştirilmesi

“Ampul ne zaman keşfedildi?” ve “Ampul keşfedilmeseydi ne olurdu?”

Bu iki sorudan hangisi sorulursa yaratıcılığı desteklemiş oluruz?  İlk soru sadece bir bilginin hatırlanmasını sağlarken, ikinci soru bağlantılar kurma, sorgulama, farklı sayıda yanıt ve çözüm üretme becerisi gerektirir.

 

Peki ya, “Ekmeğin arasına elma koyarak tost yaparsak tadı nasıl olur?” ya daKürdanlar ve silgi parçaları kullanarak nasıl bir bina maketi yaparsınız?”.

 

*****

Yaratıcılık nedir, yaratıcılık doğuştan mı gelir yoksa yaratıcılığımızı geliştirebilir miyiz?

Tüm bu soruların ve daha fazlasının yanıtı “Yaratıcı Çocuklar ve Yaratıcılığın Geliştirilmesi” sunumunda yer alıyor.

Duygunur Şahin / Üstün Yetenekliler Eğitimi Öğretmeni

 

Üniversiteye Girişte Okul Başarısı ve Yeni Sınav Sistemi

Yoğun bir genç nüfusa sahip olan toplumlarda,  gereksinimi karşılayacak sayıda üniversite yoksa bu ülkelerde üniversiteye girmek için sınavların var olması kaçınılmaz bir sonuçtur. Ülkemizde de durum bundan pek farklı değil.  Ancak ülkemizde var olan Üniversiteye Giriş Sınavları, zaman içinde değişiklik gösteriyor. Gençlerimiz ve aileleri için çok önemli olan bu dönemeçte Yeni Sınav Sistemine ve Okul Başarı Puanlarına ilişkin değişikliklerden, gelişmelerden haberdar olmak ve bilinçli hareket edebilmek amacıyla bu sunumda buluşalım.

Murat Akın / Fen Lisesi ve İdari İşler Müdür Yardımcısı

Yurtiçi Yüksek Öğrenim Danışmanı

*****

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 11. VELİ SEMPOZYUMU PROGRAMI / 22 EKİM 2011 09:00 - 09:30 Kayıt 09:30 - 10:30 Açış Konuşması  
Prof. Dr. Haluk Yavuzer "Ergenlik Dönemi ve Ergen Aile İlişkileri"/ Eyüboğlu Hall
ARA / 10:30 - 11:00 1. OTURUM 11.00 - 11.40 Geleceğimi Birlikte Planlayalım Daha Kalıcı Öğrenme İçin Gerçek Yaşamla Bağlantı:   IB MYP Benimle Oynar Mısın? Yeni Nesil Veliler                          (1. Bölüm) Eyüboğlu'nda Yurt Dışı Üniversite Eğitimine Hazırlık Fen ve Matemamik Öğreniminde Önyargıları Yıkmak 6-12.sınıflar 4-8. sınıflar Okul Öncesi Hz.-5.sınıflar Tüm Seviyeler 6-12.sınıflar SUNA KARACA                               PSİKOLOJİK DANIŞMAN ASLI BALİ                                                IB MYP KOORDİNATÖRÜ MERVE DAVAS                               PSİKOLOJİK DANIŞMAN BÜLENT AVCI                           ÇAMLICA İO. 2 ve 3.SINIFLAR MÜDÜR YARDIMCISI DR. ŞEHRAZAT SARIDERELİ                 YURT DIŞI YÜKSEK ÖĞRETİM DANIŞMANI FİLİZ UZ/ MATEMATİK ÖĞRETMENİ                             BANU CENGİZ / fEN ve TEKNOLOJİ ÖĞRETMENİ                    Eyüboğlu Hall Kolej 1. Kat / Smart 1 Küçük Tiyatro Çamlıca İO. 5. Kat                  Konferans Salonu Kütüphane ve Medya Merkezi Kolej 1. Kat / Smart 2 ARA / 11:40 - 12:00 2. OTURUM 12:00 - 12:40 İletişimin Sihirbazları Değişen Aile İçinde Ergen Olmak Anaokullarımızda İngilizce Yeni Nesil Veliler                          (2. Bölüm) Dünya Vatandaşı Eyüboğlu’ndaYetişir.            Dilim Benim Dünyam Benim Hz.-5.sınıflar 6-12.sınıflar Okul Öncesi Hz.-5.sınıflar Tüm Seviyeler Tüm Seviyeler ECE ÇALIŞ                                 PSİKOLOJİK DANIŞMAN TAYFUN AKAY                     PSİKOLOJİK DANIŞMAN İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ          ANGELA WESTSER                                    MICHELE GÜNEL                 VELİ SUNUMU
ÖZLEM OĞUL / ÖZAY GANER
ZEHRA BENLİ / DENİZ DOĞANER
ÇİĞDEM DEMİRCİ
SİNEM YALÇIN / MESUT ÖZDEMİR
GAYE ÖNOL                                            IB DP & IB CAS KOORDİNATÖRÜ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLERİ                AYBEN ÖZCAN / ÖZLEMSARI  Küçük Tiyatro Eyüboğlu Hall Çamlıca İO. 3. Kat        Araştırma Merkezi Çamlıca İO. 5. Kat                       Konferans Salonu Kütüphane ve Medya Merkezi Kolej 1. Kat / Smart 2 ARA / 12:40 - 12:50 3. OTURUM 12:50 - 13:30 Bu Nasıl Disiplin? Çocuğunuzun Sanal Dünyasında Sizin Yeriniz Neresi ? Çizgi Film Mi Masal Mı? Yeni Nesil Veliler                          (3. Bölüm) Yaratıcı Çocuklar ve Yaratıcılığın Geliştirilmesi Üniversiteye Girişte Okul Başarısı ve Yeni Sınav Sistemi Okul Öncesi Tüm Seviyeler Hz.-2.sınıflar Hz.-5.sınıflar 1-5. sınıflar 6-12.sınıflar ÖZGE KIVANÇ                         OKUL ÖNCESİ                              SINIF ÖĞRETMENİ BARIŞ YALÇINKAYA            BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KOORDİNATMRÜ BURCU KOMUTEKİR                              PSİKOLOJİK DANIŞMAN VELİ SUNUMU
ESRA YILDIZ / ÖZLEM YALÇIN
HİLDA KURUOĞLU / MERYEM GÜLÜM
BİNNAR SARPER / SEMRA ERMAN
DUYGUNUR ŞAHİN                  ÜSTÜN YETENEKLİLER EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ MURAT AKIN FEN LİSESİ ve İDARİ İŞLER MD. YARD. / YURTİÇİ YÜKSEK ÖĞRENİM DANIŞMANI Kolej 1. Kat / Smart 2 Küçük Tiyatro Kütüphane ve Medya Merkezi Çamlıca İO. 5. Kat                        Konferans Salonu Çamlıca İO. 3. Kat        Araştırma Merkezi Eyüboğlu Hall

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)