adscode

21.Yüzyıl Eğititm ve Kültür Vakfı Kitap Projesi

BU KİTABIN SATIŞINDAN ELDE EDİLEN GELİR 21. YÜZYIL EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI’NIN EĞİTİM PROJELERİNDE KULLANILACAKTIR.

21.Yüzyıl Eğititm ve Kültür Vakfı Kitap Projesi
Etkinlikler

 

Bu kitap gerçek mektuplardan yola çıkarak Işın Özdemir’in yalın ve akıcı anlatımıyla yazılmış yedi farklı öyküden oluşuyor. Kitap, okurunu kimi zaman gülümsetirken kimi zaman insanın içini burkuyor ayrıca baştan sona umut vadetmeyi de ihmal etmiyor.

Birinci ağızdan yazılan bu öyküleri bir solukta okuyacak ve Geleceğe Dokunmak konusunda daha istekli olacaksınız. Gelecek sizin için de bir umutsa, bu kitaptan kulağınıza ulaşan seslere kayıtsız kalmayacak, hayatınıza yeni bir anlam yeni bir boyut daha kazandıracaksınız.

Işın Özdemir, diğer kitaplarında olduğu gibi bu eserinde de kaderle sağduyunun, düşle gerçeğin mükemmel uyumunu yakalamayı başarmış, sevgiyi bir çocuğun gülümsemesine, dostluğu bir güvercinin kanadına, umudu ise içten bir bakışa bağlamış.

Yazar Hakkında: Işın ÖZDEMİR: İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi. İ.Ü. İşletme Fakültesi’nde “Yönetim ve Organizasyon” alanında yüksek lisans yaptı. İ.Ü. İşletme İktisadı Enstitüsü’nde İşletme Ağırlıklı İngilizce programına devam etti.

Beş yıl, bankacılık sektöründe çalıştı. Yazın hayatına, annesinden geriye kalan tek yazılı hatıra olan bir şiire karşılık vermek üzere başladı. Çeşitli eğitim projelerinde görev aldı. Bir yılı aşkın süredir, 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı’nın çıkardığı aylık bültenlerde köşe yazıları da yazan yazar, evli ve bir çocuk annesidir.

Yazarın yayınlanan eserleri:

Gölgeden Uzak (Şiir)

Hayat Tersten Başlasaydı (Deneme)

Lir Susuncaya Kadar (Roman)

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)