adscode

3. Ulusal Ekoloji ve Çevre Öğrenci Kongresi

3. Ulusal Ekoloji ve Çevre Öğrenci Kongresi bu yıl 9- 10- 11 Şubat 2012 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde gerçekleştiriliyor.

3. Ulusal Ekoloji ve Çevre Öğrenci Kongresi
Etkinlikler

İlki 2009 yılında Hacettepe Üniversitesi tarafından düzenlenen Ulusal Ekoloji ve Çevre Öğrenci Kongresi 2010 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından düzenlenmiştir. Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan Ulusal Ekoloji ve Çevre Öğrenci Kongresi 9-11 Şubat tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Kulübü tarafından gerçekleştirilecektir. Kongre kapsamında çevre ve ekoloji alanında öğrenim gören ve bu alanlara ilgi duyan ülke çapındaki lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine araştırmalarını ve çalışmalarını paylaşabilecekleri bir ortam sağlanması amaçlanmaktadır. Bu seneki kongreye Çevre Yönetimi ve Politikaları, Ekoloji, Kentleşme ve Yeşil Mimari, Bölgesel Çevre Sorunları ve Toplum, Çevre ve Ekonomi İlişkileri konularını ele alan öğrencilerin bildirileri kabul edilmiştir.

3. Ulusal Ekoloji ve Çevre Öğrenci Kongresi bünyesinde düzenlenen Proje Fuar alanında ise katılımcılar Çevre ve Ekoloji ile ilgili yaptıkları çalışmaları sergileme imkânı bulacaklar. Bu alanda ayrıca kongreye katılacak kurum ve kuruluşlar için de stand alanı bulunacak.

Kongre kapsamında öğrenci sunumları dışında konusunda uzman konuşmacılara yer verilmiştir. Çevre Yönetimi ve Politikaları konusunda Prof.Dr. İlhan Talınlı, Ekoloji, Kentleşme ve Yeşil Mimari konusunda LEED Uzmanı Cemil Yaman gibi isimlerle tüm katılımcılara bilgi ve paylaşım dolu bir program sunmak amaçlanmıştır.

Yer: İTÜ Kültür ve Sanat Birliği Büyük Salon (Oditoryum)

Tarih: 9-11 Şubat 2012


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)