adscode

Arel Üniversitesi Öğrencileri'nden 'Engelsiz Sanat' Projesi

İstanbul Arel Üniversitesi öğrencileri, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında düzenledikleri bir organizasyonla görme engelli çocukları ve ailelerini tiyatroya getirdi. Görme engelli, yaşları 7 ila…

Arel Üniversitesi Öğrencileri'nden 'Engelsiz Sanat' Projesi
Etkinlikler

 

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin sürdürdüğü   “Bireysel Sorumluluktan Toplumsal Sorumluluğa” isimli  sosyal sorumluluk kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Projelendirme, planlama, yürütme, değerlendirme ve basın tanıtımına kadar her aşamanın öğrencilerce yürütüldüğü kampanyaların biri daha “Engelsiz Sanat” sloganıyla hayata geçti.

 

“Huş’un Utancı” adlı çocuk müzikalinde bir araya gelen görme engelli çocuklara oyun boşluklarında aileleri ve Arel Üniversitesi öğrencileri neler olduğunu betimleyerek anlattı. Müzikal sonunda çocuklar, oyuncularla tanışma, dekorlara ve oyuncuların kostümlerine dokunma fırsatı da bularak oyunu daha iyi özümsediler. Oyundan çok zevk aldıklarını belirten çocukların mutlu oldukları her hallerinden belli oluyordu. İstanbul Arel Üniversitesi öğrencileri, görme engelli çocukları sosyal yaşama dahil etmek ve daha önce yaşayamadıkları deneyimleri yaşatmak amacıyla farklı ve kapsamlı organizasyonlar için şimdiden kolları sıvadı. 

 

İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Birim Başkanı Yrd. Doç Dr. Saadet Uğurlu koordinatörlüğünde yürütülen projenin sorumluları ise Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden Yusuf Kaan Gültaş, Hasan Mutlu Kılıçkaya, Orhan Yücel. 

 

 

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)