adscode

Acer'dan Öğrencilere Okul Arkadaşı

TravelMate B113, öğrencilerin sırt çantalarına fazla yük bindirmeden kolayca taşınabiliyor.

Acer'dan Öğrencilere Okul Arkadaşı
Haberler
Ince, hafif, şık tasarımı ve uzun pil ömrüyle TravelMate B113, öğrencilerin hem evde hem de sınıf eğitiminde notebook kullanımı için ideal yapısıyla dikkat çekiyor. Öğrencilerin sınıfta arkadaşları ile gerçek zamanlı olarak içerik oluşturma ve paylaşabilmelerine izin vererek tüm iletişim ve mobilite ihtiyaçlarını tümüyle karşılarken, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar için  kullanım kolaylığı sağlıyor.
Acer Classroom Manager gibi öğretmenlere sınıfta öğrencilerini yönlendirme, izleme ve öğrencileriyle iletişim kurma yeteneği sağlayan bir dizi önyüklü eğitim setine veya ücretsiz indirilebilen yazılıma sahip olan TravelMate B113, 6 hücreli piliyle öğrenciler için yalnızca birkaç priz bulunan sınıflarda yeniden şarj etme ihtiyacını veya dersin ortasında bilgisayarların kapanması rahatsızlığını ortadan kaldırarak 7 saatten fazla pil ömrü sunuyor.
TravelMate B113, kendisini günlük bir okul arkadaşı yapan kullanışlı bir 11.6” ekrana, Acer Office Manager'a ve güçlü güvenlik uygulamalarına sahip. Acer Office Manager eğitim kurumunun tek bir basit yönetim paketi içerisinde güvenlik önlemleri almasına, IT varlıklarını izlemesine ve bakım görevlerini programlamasına izin veren bir yönetim çözümü. Ayrıca, TravelMate B113 temel özellikleri birleşik bir arayüzde bir araya getiren önemli bir güvenlik ve yönetim araçları paketi olan Acer ProShield Manager ile birlikte geliryor. Acer ProShield dizüstü bilgisayarı BIOS seviyesinden uygulama seviyesine kadar istenmeyen erişimlerden korur, önemli dosyaları şifreleyerek ve bir kişisel güvenlik sürücüsünde (PSD) saklayarak güvende tutar ve kullanıcıların istenmeyen dosyaları veya klasörleri kurtarma işleminin ötesine kaldırmasına izin verir.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)