adscode

AÖF Ek Kayıt İçin Son Gün 27 Ekim!

Özel Tek Lider Eğitim Kurumları Açıköğretim Sorumlusu Uzman Uğur Demirci kredili sisteme tabi öğrencileri kapsayan kayıtların 17 Ekim 2011 tarihinde başlayıp 27 Ekim 2011 tarihine kadar süreceğini bildirdi.…

AÖF Ek Kayıt İçin Son Gün 27 Ekim!
Özel Eğitim

Özel Tek Lider Eğitim Kurumları Açıköğretim Sorumlusu Uzman Uğur Demirci kredili sisteme tabi öğrencileri kapsayan kayıtların 17 Ekim 2011 tarihinde başlayıp 27 Ekim 2011 tarihine kadar süreceğini açıkladı. Demirci, sadece kredili sisteme tabi öğrencileri kapsayan ek yerleştirmenin yatay geçiş, 6111 sayılı af kanunu kapsamında kayıtlar, okul öncesi öğretmenliği, lisans tamamlama, ikinci üniversite ve dikey geçiş başvurularında öncelikle internet kaydının yapılıp bankaya harcın yatırılması gerektiğini bildirdi.

“AFDAN YARARLANAN ÖĞRENCİLER ÖYSM NUMARALINI MUTLAKA YAZSIN”

Daha önceleri (http://aofkayit.anadolu.edu.tr) adresinden internet başvurular yapılmaktayken 17 Ekim pazartesinden itibaren (http://kayit.anadolu.edu.tr/default.aspx) adresinden internet başvurularının yapılması gerektiğini vurgulayan Demirci; “Öğrencilerin internet başvurularını dikkatli yapmaları gerekmektedir. Bilhassa 6111 sayılı af kanunundan yararlanacak olan 2000 yılı öncesinden öğrenci kaydı bulunan öğrencilerin ÖSYM numaralarını mutlaka yazsınlar. Aksi takdirde açıköğretim sisteminde gözükmemeleri sebebiyle kayıtlarında aksamalar yaşanabilir” dedi.

Evinde yada çevresinde interneti bulunmaya binlerce öğrencinin ihtiyaçlarını bizzat büroda karşıladıklarını hatırlatan Özel Tek Lider Eğitim Kurumları Demirci; “Her zaman öncelikli amacımız öğrencilere hizmette bulunmaktır. Bu yüzden hiçbir danışmanlık, fotokopi çekimi yada internet başvurularında öğrencilerden para talep etmiyoruz. Ücretsiz tanıtım dersleri ile öğrencilerin daha da bilinçlenmesini sağladık. Bu hizmetimiz diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmalıdır. Sunduğunuz hizmet sayesinde artık açık öğretim öğrencileri daha bilinçli bir şekilde geleceklerine yönelik plan yapabiliyorlar. Onların memnuniyeti de bizleri daha da memnun ediyor” dedi.

Özel Tek Lider Eğitim Kurumları Açıköğretim sorumlusu Uğur Demirci Kredili Sisteme tabi olup 17 Ekimde başvuruda bulunması gereken bölümleri kısaca şöyle özetledi. Eczane Hizmetleri, Kimya Teknolojisi, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Tıbbi Laboratuar Teknikleri, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, İlahiyat, Tarım, Laborant ve Veteriner Sağlık, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Bilgi Yönetimi, Coğrafi Bilgi Sistemleri, Adalet, Çağrı Merkezi Hizmetleri Ön Lisans Programı, Okul Öncesi Öğretmenliği, Felsefe, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih Lisans Programları ile İngilizce Öğretmenliği.

Kredili sitem hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkese hizmet verdiklerini belirten Özel Tek Lider Eğitim Kurumları Açıköğretim Sorumlusu Uğur Demirci, kredili sistemin avantajları, dezavantajları, işleyişi, not sistemi, ders geçilebilmesi için yapılması gerekenler hakkında genel bilgi edinmek isteyen herkesi Lider Eğitim kurumları veya Yargı Akademi şubelerinin bulunduğu Aydın, İzmir, Nazilli, İstanbul, Kırıkkale, Ankara, Samsun, Denizli, Sakarya, Polatlı, Isparta, Elazığ, Burdur, Kayseri, Çorum, Kocaeli, Malatya, Kastamonu, Batman, Erzincan, Afyon, Kütahya, İskenderun ve Antalya’daki şubelerine ve bürolarına davet etti.

Yukarıda sayılanların haricinde İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi gibi derslere dikey geçiş, ek yerleştirme yada ikinci üniversite hakkı için başvuruda bulunacak öğrencilerin 31 Ekim 2011 Pazartesi gününü beklemeleri gerektiğini vurgulayan Demirci, tüm soru ve sorunları için www.teklider.com.tr yada Lider Eğitim kurumları Aydın Merkez (256) 212 67 87 nolu telefondan kendilerine ulaşıp gerekli bilgiyi alabileceklerini kaydetti.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)