adscode

Üniversiteli Gençler Aliağa’da Buluşuyor

1985 yılında kurulan ve Avrupa’nın 42 ülkesinin 242 kentinde 18 binden fazla üyeye sahip Avrupa Öğrencileri Forumu’na bağlı (AEGEE) İzmir Öğrenci Topluluğu’nun 2 günlük Lokal Eğitim Kursu İzmir’in Aliağa…

Üniversiteli Gençler Aliağa’da Buluşuyor
Özel Eğitim

Aliağa Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek Eğitim programına İzmir Üniversitelerinde öğrenim gören 30 genç ve 3 eğitmen, 7 kişilik destek ekini olmak üzere 40 kişi katılacak. Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Aliağa’nın gençlere ev sahipliği yapacak olmasından büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

AEGEE İzmir, Ege Üniversitesi ve Aliağa Belediyesi işbirliğinde gerçekleşecek olan iki günlük eğitimde; Gönüllülük, AB Projeleri, Grup Dinamiği, Proje Döngüsü Yönetimi, Halka İlişkiler ve Kriz Yönetimi gibi önemli konu başlıkları üzerine uygulamalı eğitim verilecek.

ALİAĞA, ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİ AĞIRLAYACAK

AEGEE İzmir Yürütme Kurulu Başkanı H.Gökhan Fidan, Her yıl gerçekleşen AEGEE Lokal Eğitim Kursu’na bu yıl Aliağa Belediyesi’nin ev sahipliği yapmasından dolayı Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a teşekkür etti. Fidan, “Aliağa’da yapacağımız Lokal Eğitim Kursu eğitimimiz, topluluğumuza yeni üye olmuş motive gençlerin AEGEE’nin temel kavramlarını öğrenerek ve proje uygulamaları yaparak niteliklerinin artırılması amacıyla düzenlediğimiz bir bölgesel etkinliktir. Gönüllülük, AB Projeleri, Grup Dinamiği, Proje Döngüsü Yönetimi, Halka İlişkiler ve Kriz Yönetimi gibi önemli konu başlıkları üzerine uygulamalı eğitim verilecektir” dedi.

GENÇLER ALİAĞA’YI TANIYACAK

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, “Belediye olarak gençlerin çağdaş bir vizyonla, Türkiye’yi ve dünyayı iyi anlayıp, ülkemizin yarınlarına daha hazır bir kuşağın yetişmesini istiyoruz. İzmir’in farklı üniversitelerinde okumakta olan 30 gence iki gün boyunca deneyimli eğitmenler eşliğinde uygulamalı eğitim verilecek. Gençler, Türkiye’nin en büyüksanayi ticaret kentlerinden olan Aliağa’yı da tanıma fırsatı bulacak” dedi. AEGEE, Aliağa Belediyesi ve Ege Üniversitesi işbirliğinde Cumartesi- Pazar günü yapılacak eğitim Aliağa Kent Konseyi Seminer Salonunda gerçekleşecek.

ÜNİVERSİTELİ GENÇLER ALİAĞA’DA BULUŞUYOR



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)