adscode

Atılım’dan Şanlıurfa’ya kütüphane desteği!

Atılım Üniversitesi’nin “Atılım Hukukçular Topluluğu” Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesindeki Yeşilözen İlköğretim Okulu’na 8 bin kitaplık bir kütüphane kurdu...

Atılım’dan Şanlıurfa’ya kütüphane desteği!
Özel Eğitim

Atılım Üniversitesi’nin hukukçu adaylarına yönelik faaliyetlerini sürdüren ‘Atılım Hukukçular Topluluğu’ Şanlıurfa Halfeti'de bulunan Yeşilözen İlköğretim Okulu’nda 8 bin kitaplık bir kütüphane kurdu. Atılım Hukukçular Topluluğu Başkanı Görkem Alyanak’ın evsahipliğinde gerçekleşen açılış törenine, Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyüboğlu, Halfeti İlçe Kaymakamı İsmail Çiçek, Halfeti İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş ile Şanlıurfa ilinin ve Halfeti ilçesinin ileri gelenleri ve öğrenci velileri katıldı.

 

Türkiye’de okuma oranın oldukça düşük olduğunu dile getiren Atılım Hukukçular Topluluğu Başkanı Görkem Alyanak: “Atılım Hukukçular Topluluğu olarak okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla özellikle ilköğretim çağındaki çocuklara kitap dağıtıyoruz. Şanlıurfa’dan önce Anadolu’da üç ayrı kütüphane daha kurduk. Bunlar 2008 yılında Rize’nin Dernek İlçesi Dernek İlköğretim Okulu, 2009 yılında Çorum’un Boğazkale ilçesi Evci Beldesi İlköğretim Okulu ve geçen yıl da Kırıkkale’nin Keskin ilçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ydu. Bu konudaki çalışmalarımız aynı hızla devam edecek” diye konuştu.

 

Tören Yeşilözen İlköğretim Okulu öğrencilerinin sahnelediği dans gösterileri, halk oyunlarıyla sona erdi.

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)