adscode

Avrupalı Gençler ODTÜ’de buluşuyor!

AB ve dünyanın çeşitli ülkelerinden 300 genç, bu hafta ODTÜ’de bir araya gelerek AB’nin gündemindeki konuları tartışacak...

Avrupalı Gençler ODTÜ’de buluşuyor!
Özel Eğitim

ODTÜ Dış Politika ve Uluslararası İlişkiler Topluluğu’nca bu yıl yedincisi düzenlenecek “EUROsimA 2011” AB simülasyonu ile Türk ve yabancı öğrenciler AB kurumlarındaki karar alma mekanizmalarını, bunların işleyişini karşılıklı tartışarak öğrenecek. Ankara’da ODTÜ Kampüsü’nde 28 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında, ardından da 2-3 Mayıs tarihlerinde ise Ürgüp’te düzenlenecek “EUROsimA 2011”, çevreden tüketici haklarına, küresel mali krizden ortak dışişleri ve güvenlik politikasına kadar geniş bir yelpazede görüşmelere sahne olacak.

“EUROsimA 2011”, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde yarın saat 10:00’da Avrupa Parlamentosu Üyesi Arlene McCarty, Macaristan’ın Ankara Büyükelçisi István Szabó, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler, Basın ve Enformasyon Bölüm Başkanı Müsteşar Michael Miller, Avrupa Birliği Genel Sekreter Vekili Büyükelçi Haluk Ilıcak, ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve ODTÜ Avrupa Çalışmaları Merkezi Başkanı Atila Eralp’ın konuşmalarıyla başlayacak.

“EUROsimA 2011” kapsamında 28 Nisan 2011 akşamı ABGS tarafından verilecek “Diplomatik Kokteyl” ise, AB yetkililerinin yanı sıra konferans boyunca oturumlara katılacak birçok AB uzmanı ve akademisyeni bir araya getirecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)