adscode

'Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü görmezden geliniyor'

Öğretmenlerin atamalardaki bölüm farklılıklarına itirazları sürüyor. İhtiyaç sıralamasında 3.sırada olan Beden eğitimi ve Spor öğretmenliği bölümünü okumuş olan öğretmen adayları da tepkili;

'Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü görmezden geliniyor'
Haberler
"Öğretmen atamalarında ki bu adaletsizlik nereye kadar devam edecek?Neden ihtiyaç sıralamasın da 3.sırada olan Beden eğitimi ve Spor öğretmenliği bölümü sürekli görmezden geliniyor?
Ben sporcuyum. Çocukluktan berı spor yaparım içkim kumarım kotu alışkanlığım yok gayette sağlıklıyım bütün bunları spora borçluyum..Yeni eğitim sistemimizde ki amaç Sağlıklı,ahlaklı,kötü alışkanlığı olmayan vatanına milletine hizmet edecek bireyler yetiştirmekse ilk basta çocuklara sporu sevdirmeliyiz..Okulda Sporu sevdirmek biz Beden eğitimi ve Spor öğretmenlerinin işidir...Tum avrupa ülkelerının egitim sisteminde spor derslerine verdikleri önemi Sayın Bakanımız kendi ağzıyla açıkladı lütfen artık bu gerçeği görmezden gelmeyin.ÖĞRETMEN ATAMA SAYILARI İLE İLGİLİ NEYİN ÖLÇÜT ALINDIĞI MUAMMADIR. BU KONTENJANLAR NEYE GÖRE BELİRLENİYOR, EĞER İHTİYACA GÖRE BELİRLENİYORSA NEDEN İHTİYAÇTA 3. SIRADA OLAN BEDEN EĞİTİMİNE HER ZAMAN DÜŞÜK ATAMA SAYILARI VERİLİYOR, BİZ KENDİ BÖLÜMÜMÜZE AYRICALIK İSTEMİYORUZ, AMA ORTADA VAR OLAN BİR DURUM VAR, İHTİYAÇ SAYIMIZ FAZLA AMA ATAMA SAYISINA GELİNCE BİZE HEP AZ VERİLİYOR, MEB BİZİ NEDEN GERİ PLANA ATIYOR, MEB ATAMALARDA KENDİSİ İLE ÇELİŞİYOR. Biz bunu bizlere torpil yapılsın diye yazmıyoruz, atamalarda yapılan haksızlıkları göz önüne getirilmeli, HER ZAMAN İHTİYAÇ LİSTESİ VERİLİYOR,daha sonra atamaya bakıyorsun bambaşka bir liste bu ne lahana bu ne perhiz, bu durum göz önüne alınarak.
Beden egitimi ve spor dersine gereken önem ve, hassasiyeti göstermeniz dilegiyle saygılar sunar,bu konu ile ilgili çalışma yapmanızı talep eder, iyi çalışmalar dilerim."
egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)