adscode

Bilgili girişimciler ödüllerini aldı!

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından yürütülen ''Bilgi Genç Sosyal Girişimci Ödülleri'', sahiplerini buldu...

Bilgili girişimciler ödüllerini aldı!
Özel Eğitim

Bilgi Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Uluslararası Gençlik Vakfı (International Youth Foundation), Sylvan/Laureate Vakfı (Sylvan/Laureate Foundation) ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliğiyle düzenlenen ''Bilgi Genç sosyal Girişimci Ödülleri'' sahipleri belirlendi.

İki farklı seçici kurul tarafından toplam 77 başvuru içinden belirlenen 10 finaliste ödülleri, Pera Müzesi'nde düzenlenen törenle verildi.

Gecede, Ceren Öztulca ''Eko-Yunus'', Mustafa Dalcı ''Erişilebilir Web'', Yunus Beçit ''Fikir Toplama Kampı'', İstem Duygu Akalp ''Hayatımın Lideriyim'', Selçuk Var ''Cur-Cuna Tiyatro Grubu'', Alper Taştekin ''Tercih Dönemi'', Hakan Süleyman Köse ''Hafif Tuğla'', Ayşegül Güzel ''Zaman Bankası'', Burak Özcan ''Bi'soluk Kafe'' ve Nevra Atıcı ''Çocuklardaki Dikkat Sorunu İçin Masa Tenisinden Yararlanma'' projeleriyle ödüle değer görüldü.

Törene, İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Genel Müdürü Nurdan Şahin, Sylvan/Laureate Vakfı Toplum Projeleri Yöneticisi Katherine Zugave, Uluslararası Gençlik Vakfı (IYF) Program Yöneticisi Joel Adriance ve öğrenciler katıldı.

''Bilgi Genç Sosyal Girişimci Ödülleri'' projesi, içinde yaşadıkları topluma pozitif katkı sağlamayı başarmış genç sosyal girişimcileri tespit etmeyi ve onlara destek olmayı amaçlıyor. Sürdürülebilir olması planlanan ödüllerle aynı zamanda bilgi ve tecrübelerini birbiriyle paylaşan ve her yıl daha da büyüyen bir sosyal girişimciler ağının oluşturulması hedefleniyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)