adscode

Bir Babanın İl Emri Feryadı

Kızı hasta olan bir babanın il emri feryadı, İl emri kaldırılması çığlıkları yükseliyor…

Bir Babanın İl Emri Feryadı
Haberler
Özür grubu atamaları adından da anlaşılacağa üzere bir özrü gidermeye yöneliktir.Bakanlığın il/ilçe emri uygulamasını kaldırması özür grubu atamasının içini boşaltmış,isteğe bağlı il dışı atamadan farksız hale getirmiştir.
İl/ilçe emri olmadan yapılacak özür grubu ataması yeni mağduriyetler doğuracak eğitim camiasındaki huzursuzluğu daha artıracaktır.
Eşler bir birinden ayrı, başka özrü bulunan öğretmenler ise çaresiz bırakılmıştır.
Bu durumla ilgili bir okuyucumuzun maili ve içinde bulunduğu çıkmaz durumu kamuoyu ile paylaşıyoruz.
““Kızım hasta “Tıp fakültesi olan bir merkezde tedavisinin devam etmesi gerekir.” diye raporumuz var ama her yer kapalı, açık olsa dahi puanımız çok düşük. Tek maaşla geçinmeye çalışan bir öğretmen aylıksız izine ayrılıp tıp fakültesi olan bir yere taşınırsa nasıl geçinecek? Kızına ve eşine nasıl bakacak? Bu soruyu Bakanımız Ömer DİNÇER kendi çocuklarını aklına getirerek cevaplasın ve ailemiz için il/ilçe emrini özür grubu atamaya geri versin?””
Bakanlık acaba bu kadar büyük bir yükle derse giren bir öğretmenden nasıl bir performans bekliyor? Bizde bunu merak ediyoruz.
Özür grubu için il/ilçe emri olmazsa olmazdır.Aileler bu sorunu çözümü için bakanlıktan olumlu bir açıklama beklemektedir.
mebpersonel.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)