adscode

Burs İsteyenler Bu Fuara !!!

“IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları”na katılacak 150 eğitim kurumu 1 milyon dolar’lık burs imkanlarını öğrencilerle paylaşacak.

Burs İsteyenler Bu Fuara !!!
Özel Eğitim
IEFT Fuarları’ndaki Burs Fırsatlarını Kaçırmayın !  
Yurtdışında eğitim almak isteyenlere değişik olanaklar sunan “22. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları”, öğrencilere yönelik cazip fırsatlarla 1 Ekim’de başlıyor. IEFT Fuarları’na katılacak 150 eğitim kurumu, yurtdışında değişik alanlarda eğitim almak isteyen öğrencilere toplam 1 milyon dolar’lık burs sunmaya hazırlanıyor. Fuarlarda ziyaretçilere ayrıca, ücretsiz dil seviye belirleme sınavlarına girme imkanı da verilecek.
IEFT Fuarları’nda, önemli üniversite ve kolejlerin yanı sıra burs kuruluşları ve ülke ataşeliklerine kadar öğrencilerin eğitimde hem maddi, hem de kültürel olarak en iyi şartları elde edebilmeleri için ilgili herkes hazır bulunacak. Eğitim kurumlarının temsilcileri; dil eğitimi, lise, üniversite, master, doktora, yaz okulu, staj programı gibi değişik alan ve seviyelerde yurtdışına gitmek isteyenlere, başta burs imkanları olmak üzere kurumlarına ilişkin her konuda bilgi verecekler. 
IEFT Fuarları’na katılan başta İngiltere, ABD, Avustralya ve Avrupa üniversiteleri olmak üzere pek çok eğitim kurumu kısmi veya tam eğitim bursu sağlıyor. Üniversitelerin burs kriterleri kurumdan kuruma farklılık gösteriyor. Bazı üniversiteler tam burs olanağı sağlarken, bazıları eğitim ücretleri üzerinden kısmi burslar veriyor. Fuarlara gelen ziyaretçiler, üniversite yetkililerinden burslara ve diğer imkanlara ilişkin detaylı bilgi alabilecek, okulların burs kriterlerine uygun olup olmadıklarını birebir iletişim kurarak öğrenebilecekler.
Amerika, Kanada, İngiltere, Avustralya, Yunanistan, Fransa, Almanya, Hollanda, Macaristan, İrlanda, Yeni Zelanda, Estonya, Belçika, İtalya, İsviçre, İsveç, Çin, Slovakya, Bulgaristan, Rusya, Ukrayna, Polonya, İspanya, Kıbrıs gibi popüler ülkelerin yanı sıra İstanbul’daki yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri de IEFT Fuarları’nda hazır bulunacak. Ücretsiz tercümanlık hizmetinin de sunulacağı fuarlar kapsamında İstanbul ve Ankara duraklarında ayrıca MBA ve Yüksek Lisans Seminerleri düzenlenecek. 
Fuarlara katılanların yararlanabileceği fırsatlar:     •  150 civarında okuldan kısmi veya tam burs fırsatı     •  Yurtdışında Dil Eğitim bursları     •  Ücretsiz Genel İngilizce seviye belirleme sınavı hakkı     •  Ücretsiz TOEFL IBT seviye belirleme sınavı hakkı      •  Ücretsiz IELTS seviye belirleme sınavı hakkı     •  Oxford House College’dan katılan herkese 1 hafta dil kursu
IEFT Fuarları 1 Ekim’de başlıyorSadece Türkiye’nin deği,l Avrupa ve Ortadoğu’nun da en büyük ve kapsamlı Yurtdışı Eğitim Fuarı olan “22. IEFT Fuarları” (International Education Fairs of Turkey) kapılarını 1 Ekim’de Bursa’da açacak. Ardından Ankara, İzmir, İstanbul, Adana, Antalya ve Gaziantep’te büyük fırsatlar sunarak Türk öğrencilerle buluşacak. Her yıl yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret ettiği IEFT Fuarları’nda bu dönem 25 ülkeden toplam 150 eğitim kurumunun temsilcisi biraraya gelecek. Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen fuarlar, 12:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Ziyaretçiler, www.ieft.com.tr adresinden veya 0212 244 42 13 numaralı telefondan bilgi ve online davetiye alabilecekler.
IEFT Fuarları Ekim Dönemi Takvimi
IEFT Fuarları: 2 Ekim ANKARA (Sheraton Oteli); 4 Ekim İZMİR (Hilton Oteli); 6-7 Ekim İSTANBUL (Hilton Oteli); 9 Ekim ADANA (Hilton Oteli)  IEFT Yurtdışı Eğitim Günleri: 1 Ekim BURSA (Almira Oteli); 11 Ekim ANTALYA (Divan Oteli); 13 Ekim GAZİANTEP (Grand Otel)
www.egitimajansi.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)