adscode

Çocuk Gelişimi Eğitimleri İle Daha Sağlıklı Nesiller

İSMEK; çocuk bakımını meslek edinmek isteyenlere ve anne adaylarına çocuk gelişimi eğitimleri veriyor. Gebelikten lohusalığa, doğumdan 0-6 yaş çocuk bakımına, ilkyardımdan sosyal gelişime kadar pek çok…

Çocuk Gelişimi Eğitimleri İle Daha Sağlıklı Nesiller
Özel Eğitim

İSMEK, çocuk bakıcılığı işini meslek edinmek isteyenlere ve anne adaylarına yönelik, “Çocuk Gelişimi” alanında eğitimler veriyor. Verilen eğitimler sayesinde anne adayları, gebelikten lohusalığa, doğumdan bebek bakımına kadar her konuda bilgilenirken, evde ya da okulda çocuk bakımını meslek edinmek isteyenler, çocuk bakımın en doğru adımlarını öğreniyor.

İSMEK’te “Çocuk Gelişimi” alanında “3-6 Yaş Çocuk Etkinlikleri”, “Evde Çocuk Bakımı” ve “Çocuk Bakım Elemanı” branşları bulunuyor. Bebek ya da çocuğun yaşam ortamını güvenli hale getirebilen, çocukla doğru iletişim kurabilen, çocuk gelişimi, çocuk bakımı, hastalık takibi, tuvalet alışkanlığı, cinsel eğitim, sağlıklı beslenme gibi konularda donanımlı kişiler yetiştirmeyi amaçlayan İSMEK, “Çocuk Gelişimi Eğitimleri”, alanında uzman kişiler tarafından veriliyor.

Teorik eğitimlerin yanı sıra çocuğun kişisel özelliklerinin ve yeteneklerinin ortaya çıkmasına yardımcı oyunlar, şarkılar, öğretici oyuncak yapımı gibi çeşitli faaliyetlerin de öğretildiği İSMEK “Çocuk Gelişimi” branşlarında verilen eğitim, 3- 6 Yaş Çocuk Etkinlikleri branşında 520 saat, Evde Çocuk Bakımı branşında 344 saat, Çocuk Bakım Elemanı branşında ise 1064 saat sürüyor.

Çocukların kişiliklerinin oluştuğu 0-6 yaş arası dönemde, özellikle çalışan annelerin en büyük sorunu olan çocuk bakımı- bakıcısı konusunda önemli bir eğitime imza atan İSMEK, 2011- 2012 eğitim dönemimde 54 kurs merkezinde çocuk gelişimi eğitimleri vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz eğitim döneminde 1,165 İstanbullunun eğitim aldığı çocuk gelişimi branşlarında bu yıl 451 kişi eğitim almaya başladı. Kayıtların devam ettiği “Çocuk Gelişimi” eğitimleri ile ilgili detaylı bilgiye www.ismek.org adresinden ulaşılabilir.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)