adscode

'Çok İstiyorum Bursu' Sahiplerini Buluyor

İstanbul Şehir Üniversitesi’nin dördüncü kez düzenlediği ve büyük ilgi gören “Çok İstiyorum Bursu” başvuruları 10 Temmuz’da sona erdi. Değerlendirmeler sonucunda üniversite eğitimini ŞEHİR’den almayı…

'Çok İstiyorum Bursu'  Sahiplerini Buluyor
Özel Eğitim






İstanbul Şehir Üniversitesi’nin kurulduğu yıldan beri sunduğu ve büyük ses getiren “Çok İstiyorum Bursu” başvuruları 10 Temmuz 2013’de sona erdi. Başvurular içerisinden ŞEHİR'li olmayı çok istediğini en iyi anlatarak rektör, öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan jüriyi ikna eden 3 öğrenci, Türkiye’nin en özel bursuna sahip olacak.

Amaç yeteneğe burs vermek

Başvurularda format kısıtlamasının olmadığını; öğrencilerin yazı, resim, fotoğraf veya video gibi çeşitli araçlarla başvurularda bulunduğunu aktaran İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörü Ahmet Ademoğlu, “Hayattaki başarı her zaman sınavlardan alınan puanlarla doğru orantılı olmayabiliyor. Biz de düzenlediğimiz bu bursla yetenekli gençleri keşfetmeyi, onlara ümit vadeden yönlerinden dolayı burs vermeyi hedefliyoruz. Gelen başvurulara bakıldığında da burs olanağı için doğru bir seçenek yarattığımızı görüyoruz” dedi.

 

İlk değerlendirme öğrencilerden

Başvurular neticesinde ilk değerlendirmenin önceki senelerde “Çok İstiyorum Bursu”nu kazanan öğrenciler tarafından gerçekleştirileceğini belirten Ademoğlu, “İkinci değerlendirmeye kalan 20 başvuru arasından bursu almaya hak kazanacak 3 öğrenciyi öğretim üyeleri ve yöneticilerden oluşan bir jüri ile belirleyerek kazananları 15 Temmuz Pazartesi saat 17.00'de web sitemizden açıklayacağız” dedi.

Çok İstiyorum Bursu neleri kapsıyor?

Öğretim ücretinin tamamından muafiyet,

9 ay süreyle yemek bursu,

Kitap-Kırtasiye giderlerinde kullanılmak üzere dönem başına 500 TL (Yıllık toplam 1000 TL)

Üniversite konukevinde ücret ödemeden kalma imkânı.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)