adscode

DAÜ Hazırlık Öğrencilerinden Anlamlı Sunum

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu, iki yıldan beri aralıksız devam eden sosyal sorumluluk projeleri bağlamında dönem sonu sunumlarını başarıyla gerçekleştirdiler.

DAÜ Hazırlık Öğrencilerinden Anlamlı Sunum
Özel Eğitim
DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu öğrencileri, 2011-2012 Akademik Yılı Bahar Dönemi başından itibaren sürdürdükleri “Sosyal Sorumluluk” etkinlikleri çerçevesinde “Çevre ve Geridönüşüm”, “Hayvanlara Yardım”, “Yaşlılara ve Kimsesiz Çocuklara Yardım”, “Aile İçi Şiddet” ve “Kıbrıs Kültürünü Tanıma” projelerine dair duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşmak için İletişim Fakültesi Yeşil Salon’da izleyiciyle buluştular. 
Organizasyonda birbirinden farklı kültürlerden genç İngilizce Hazırlık Okulu öğrencilerinin gruplar halinde dönem boyunca yürüttükleri görsel proje sunumunu Öğrenci Hizmetleri ile Sosyal ve Kültürel İşler’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam da bizzat izledi.
DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Ortadüzey İngilizce grubu öğrencileri ile projeleri beraber hayata geçiren öğretim görevlileri Şerife Nalbantoğlu, Mehşen Ercanlar, Faika Güresun, Refika İlkan, Filiz Bodi, Sevdiye Toker ve Zehra Nalbantoğlu da bu anlamlı günde hazır bulundu. 
Projeye öncülülük eden DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu öğretim görevlilerinden Zehra Nalbantoğlu sosyal sorumluluk çalışmalarının gelecek dönemlerde de farklı konuları kapsayacak şekilde artarak devam edeceğini ifade etti.  Ayrıca, sözkonusu sosyal sorumluluk projelerinin klasik sınıf içi eğitim çerçevesi dışına taşarak hem deneysel öğrenme alanları açıp hem de toplum ve üniversite etkileşimini güçlendirdiğine işaret etti.
egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)