adscode

DAÜ'de Magem ve III.Mağusa Gençlik Festivali Konuşuldu

Çekimleri Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Beach Club stüdyolarında, DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü koordinatörlüğünde ve DAÜ TV yapımcılığında, Çiğdem Duvarcı’nn moderatörlüğünde gerçekleşen…

DAÜ'de Magem ve III.Mağusa Gençlik Festivali Konuşuldu
Etkinlikler
Konuk Erçelik, MAGEM’in kuruluşundan, amaçlarına, spor faaliyetlerinden gerçekleşecek olan III. Mağusa Gençlik Festivali konularına değindi. MAGEM’in 2007 yılında faaliyete başladığını, Gazimağusa Belediyesi ile işbirliği içerisinde olduklarını ve dernekleşerek sivil toplum örgütü haline geldiklerini belirten Erçelik, kuruluş amaçlarının da gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onlara çeşitli faaliyet imkanları sunarak, bunun sayesinde arkadaşlık ilişkileri, üretkenlikleri ve sosyal sorumluluklarını geliştirmek ve toplumla ilgili sorunlara duyarlılıklarının artmasını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi. MAGEM’in güvenli bir yer olduğunu açıklayan Erçelik, güvenlik kameraları ile kontrol edildiğini, genel sekreterlerinin psikolojik danışman olduğunu ve profesyonel bir ekiple çalıştıklarını, bu sebeblerden dolayı da ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla aktivitelerini gerçekleştirmeleri için MAGEM’e gönderebildiklerini vurguladı. Engin Erçelik söz konusu programda 9 Ağustos – 2 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan III. Mağusa Gençlik Festivali ile ilgili de bilgiler verdi.
“Yaşam ve İnsan” programının söz konusu bölümü 5 ağustos 2012 Pazar günü, saat 18:10’da, Bayrak Haber kanalında, tekrarı ise 6 Ağustos 2012 Pazartesi günü, saat 20:15’de Bayrak Aile kanalında yayınlanacaktır.
egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)