adscode

Doğanlar Yatırım Holding’den Eğitime Tam Destek

Doğanlar Yatırım Holding tarafından sosyal sorumluluk anlayışı ile yaptırılan “Hacı Ayşe Doğan Kız Teknik ve Meslek Lisesi” Milli Eğitim Bakanlığı’na, “Biga Anadolu İmam Hatip Lisesi Hacı Ali Doğan Erkek…

Doğanlar Yatırım Holding’den Eğitime Tam  Destek
Haberler







Doğtaş ve Kelebek Mobilya markalarını bünyesinde barındıran Doğanlar Yatırım Holding, Türkiye’de eğitimin gelişmesine verdiği önemin göstergesi olarak, kurulup geliştiği Çanakkale iline meslek lisesi ve yurt kazandırdı.
Şirket; Hacı Ayşe Doğan Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na anahtar teslimini, önceki gün yapılan törenle gerçekleştirdi. Doğanlar, aynı zamanda Biga Anadolu İmam Hatip Lisesi Hacı Ali Doğan Erkek Öğrenci Yurdu’nun anahtarını da İlim Yayma Cemiyeti’ne teslim etti.
Doğanlar Yatırım Holding Başkan Yardımcısı Şadan Doğan, okul ve yurdun teslim töreninde yaptığı konuşmada; “Rahmetli babamız eğitime önem verirdi. Doğanlar Ailesi olarak biz de babamızın izinde yürüyoruz. Annemizin adına yaptırdığımız Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve babamızın adına yaptırdığımız erkek öğrenci yurdunun yapımını tamamlayarak, söz verdiğimiz gibi teslim ettik” dedi.
Şadan Doğan, Haziran ayında protokolünü imzaladıkları, kendi adını taşıyan Şadan Doğan Anaokulu’nun da önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında faaliyete geçeceğini bildirdi. Doğan, ayrıca bölgelerine bir de Ayla Doğan Anaokulu yapacakları sözünü verdi.
Ticari hayatına 1972 yılında başlayan, bünyesinde Doğtaş ve Kelebek Mobilya gibi önder markaları bulunduran Doğanlar Yatırım Holding, mobilyanın dışında, enerji, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere 5 farklı sektörde faaliyet gösteriyor. Sağlık, kültür, sanat, çevre ve eğitime büyük önem veren şirket, bu alanda önemli sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirmesiyle tanınıyor. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)