adscode

Dünya Eğitim Girişimcileri Birliği Kuruluyor

TÖDER Başkanı Enver Yücel ve Amerika Mosaica Okulları Başkanı Gene Eidelman tarafından, tüm dünyadaki eğitim girişimcilerine kalite artırma konusunda hamle yapmaları ve devlet-özel ortaklıklarını arttırma…

Dünya Eğitim Girişimcileri Birliği Kuruluyor
Özel Eğitim

 

                                                             

Bugün dünyanın, her zamankinden daha çok, daha yenilikçi, daha atak ve kendini bu misyona adamış özel öğretim kurumlarına ihtiyacı var. Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde, ilköğretim ve lise seviyelerindeki öğrenciler, eğitim girişimcileri ve onların kurduğu kurumların sunduğu kaliteli eğitim hizmetinden yararlanıyor.

 

Bir ülkenin vatandaşları iyi eğitim aldığında, o ülkenin ekonomik ve kültürel gelişimine yadsınamaz fayda sağlıyor. Bu, aynı zamanda politik istikrar ve dengenin kurulmasına da yardımcı olur.

 

Mosaica Okulları ve Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği temsilcileri her geçen gün gelişmekte olan küresel fırsatları özel kurumlara anlatmak ve bu kolektif vizyondan yararlanacak öğrencileri, aileleri ve dünya ekonomisini desteklemek için, Dünya Eğitim Girişimcileri Birliği’ni kuruyor.

 

Bu birlik küreselleşme ile beraber, eğitim girişimcilerine yeni bir anlayış, iş bağlantıları, iyi uygulama modelleri sunacak. Uluslararası alandaki eğitim politikacıları, eğitim kurumları ve hükümetlerle bir araya gelerek, küresel bir platform ve kolektif bir ses oluşturmalarını sağlayacak.

 

Özel öğretime katkı sağlayacak, eğitim girişimcilerinin vizyonunu geliştirecek, Dünya Eğitim Girişimcileri Birliği’nin tanıtım toplantısı 6 Aralık Salı günü saat 09.30’da Ceylan Intercontinental Otel’de yapılacak.

 

 

PROGRAM

Tarih                : 06.12.2011

Saat                 : 09.30

Yer                  : Ceylan Intercontinental Otel (Dolmabahçe Salonu)

 

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)