adscode

Dünyanın Saygın Okulları ile Tanışma Noktası

Farklı ülkelerde eğitim görmek isteyenler için düzenlenen Akare Yurtdışı Eğitim Fuarlarının, öğrencilere sunduğu en büyük fırsat, yabancı okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze tanışma imkanı!

Dünyanın Saygın Okulları ile Tanışma Noktası
Etkinlikler

Bu büyük avantaja sahip olmak isteyenler Amerika, İngiltere, Kanada, İspanya, İtalya, Hollanda, Avustralya, Azerbaycan ve Çin okullarının yer alacağı bu fuarı kaçırmamalı.

Yabancı okul temsilcileri, fuar boyunca gelecek binlerce kişiye, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurtdışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, çeşitli alanlarda eğitim görmek isteyenlerin bütün soru işaretlerini giderecekler. Fuarda lisans, yüksek lisans, doktora, MBA, lise, dil, sertifika programları ve yaz okullarına kadar bütün yurtdışı eğitim alternatifleri bulunacak.

Katılımcı Okullardan Fuar Ziyaretçilerine Binlerce Dolar Değerinde Burslar

Fuara katılan okulların bir kısmı kendilerini ziyaret eden öğrencilere binlerce dolar değerinde burs imkanı sunuyor.  Fuarın web sayfasında duyurulacak olan bu okulların bursları vermek için farklı şartları olacak.  Gerekli bütün bilgiler www.akare.com.tr sayfasından duyurulacak. 

Ücretsiz Seminer İmkanı

Ayrıca fuar ile aynı anda, farklı bir salonda devam edecek seminer programlarında ise uzmanlar, yurtdışında üniversite eğitimi ve başvuru şartları, vize, burslar, ülkelere göre eğitim sistemleri, yurtdışında dil eğitimi gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapacak.

İlk Gelen 150 Kişiye Sürpriz Hediyeler

Yılın en önemli yurtdışı eğitim fuarı olan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’na giriş  ücretsiz. Okulların fuar ziyaretçileri için özel olarak verdiği burs ve indirim imkanlarından faydalanmak, Akare’nin  her şehirde fuar ilk gelen 150 kişiye vereceği sürpriz hediyeleri kazanabilmek için tek yapılması gereken ise  www.akare.com.tr adresinden online davetiye almak.

 

Fuar Takvimi/ Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları

TARİH

YER

SAAT

7 Ekim, Pazar

Hilton Otel / KAYSERİ

13:00-18:00

9 Ekim, Salı

Hilton Otel / İZMİR

15:00-20:00

11 Ekim, Perşemebe

Sheraton Otel / ANKARA

15:00-20:00

13-14 Ekim, Cumartesi / Pazar

Hilton Otel / İSTANBUL

13:00-18:00

 

Akare Yurtdışı EğitimFuarları’nda ziyaretçilerin bilgi alabileceği konular :


Lisans Porgramları Yüksek Lisans Programları Dil kursları Uluslararası Sertifika ve Diploma Programları MBA Programları

 

Doktora Programları İş İngilizcesİ Sınav Hazırlık Kursları  Lise Eğitimi Yaz Okulları, Staj Programları
www.egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)