adscode

Eğitimde Dijital Fırsatları Vitamin Öğretmen İle ‘Canlı‘ Yakalayın

26-28 Ocak tarihleri arasında Çeşme’de düzenlenecek olan “Dijital Çağda Eğitimde Fırsatlar ve Sorumluluklarımız” temalı 11.Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumu vitaminogretmen.com’dan canlı yayınlayacak.…

Eğitimde Dijital Fırsatları Vitamin Öğretmen İle ‘Canlı‘ Yakalayın
Etkinlikler

Türkiye’nin en zengin ve en kapsamlı online eğitim destek hizmeti Vitamin, eğitimciler ile küresel eğitim teknolojileri arasında bir köprü kuracak.  26-28 Ocak tarihleri arasında Çeşme’de düzenlenecek olan  “Dijital Çağda Eğitimde Fırsatlar ve Sorumluluklarımız” konulu 11’inci Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumu vitaminogretmen.com’dan canlı yayınlanacak. Alanında uzman Türk ve yabancı akademisyenlerin katılacağı sempozyumda, eğitimde teknolojinin etik kullanımı, bu alandaki sorumluluklar ve teknolojinin eğitim üzerindeki etkisi masaya yatırılacak. Sempozyumda Doç Dr. Eren Ceylan’da  Vitamin’in Yeni Nesil Ölçme Değerlendirme Uygulamaları hakkında bir sunum gerçekleştirecek.

KAYITLAR DA İZLENEBİLECEK

Küresel eğitim alanında gelişen teknolojinin hızını yakalamak için Türkiye’de dev projelerin yönetildiği bir dönemde “Dijital Çağda Eğitimde Fırsatlar ve Sorumluluklarımız” temasıyla düzenlenecek olan sempozyum; konferanslar, eşzamanlı sunumlar ve paneller olmak üzere üç ayrı tip oturumda izlenebilecek.  Sempozyuma web üzerinden takip etmek isteyenler için Vitamin Öğretmen, sempozyumun ilk gününü portal üzerinden kesintisiz canlı yayınlayacak. Aynı anda ilerleyen farklı oturumların ve farklı günlerdeki oturumların offline kayıtlarına ise ilerleyen tarihlerde yine Vitamin Öğretmen portalı üzerinden ulaşılabilecek.

Açılışı Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in katılımıyla yapılacak sempozyuma, MEB bürokratları, özel eğitim kurumlarını temsil eden dernek başkanları, yabancı akademisyenler, özel okul yönetici ve öğretmenleri katılacak. Rezervasyon ve kayıt için www.vitaminogretmen.com’a başvurulması yeterli.          

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)