adscode

Eğitimde İyi Örnekler Konferansı 9 Nisan’da!

Eğitim Reformu Girişimi (ERG) tarafından bu yıl 8'ncisi düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Konferansı, 9 Nisan’da Sabancı Üniversitesi Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

Eğitimde İyi Örnekler Konferansı 9 Nisan’da!
Özel Eğitim

 

Sabancı Üniversitesi’nden yapılan açıklamada “8. Eğitimde İyi Örnekler”e rekor başvuru olduğu belirtilerek, toplam 59 ilden 1097 başvurunun yapıldığı konferansta seçilen 109 iyi örnek projenin katılımcılarla paylaşılacağı bildirildi.

Açılışına Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun da katılacağı Konferansın Eğitim Reformu Girişimi tarafından düzenlenen, üniversite öncesi eğitimde iyi örnekleri bir araya getirmeyi, örneklerin sahiplerini özendirmeyi, birikimlerini paylaşmalarını sağlamayı ve bir iletişim/işbirliği platformu oluşturmayı amaçladığı vurgulandı.

Türkiye’nin dört bir yanından iyi örnek başvurusunun yapıldığı Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’na ilk kez bir Milli Eğitim Bakanı da katılıyor. Açılış konuşmalarını ERG Direktörü Prof. Dr. Üstün Ergüder ve Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Nihat Berker’in yapacağı konferansta Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu da bir konuşma yapacak. Konferansın açış konuşması Prof. Dr. Yankı Yazgan tarafından gerçekleştirilecek. Prof. Yazgan’ın konuşmasında eğitimde önemli reformların yapıldığı bir dönemde değişim arzusu ve değişime direnç ikileminin tartışmaya açacağı kaydedildi.

Konferans Sabancı Üniversitesi Orhanlı–Tuzla kampusunda saat 09-18.00 arasında yapılacak.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)