adscode

Gülmek İçin 44 Milyon Neden !

Signal, ağız sağlığını geliştirmek amacıyla Dünya Dişhekimleri Birliği (FDI) ile birlikte sürdürdüğü projelerle küresel başarılara hedeflenenden 7 yıl erken imza atıyor.

Gülmek İçin 44 Milyon Neden !
Etkinlikler

Unilever, tümdünyada sürdürdüğü çalışmalar sonucunda; çocuklar ve ailelerine yaşam boyusağlıklı dişler için fırçalama alışkanlıkları kazandırarak, eski alışkanlıklarıdeğiştirmek hedefiyle çıktığı yolda sadece iki yıl içinde 44 milyon insanaulaşmayı başardı.Türkiye’de ise Signal ve Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB), bukonuda kısa sürede başarılı olmuş ve bu başarıyı olgunlaştırarak sürdürmeyihedeflemektedir.  

Unilever global olarak 2010 yılının sonunda, bir milyardan fazlainsanın sağlık esenliklerini artırmak için harekete geçmelerine yardımcı olmakhedefi ile “Sürdürülebilir Yaşam Planı”nı, açıklamıştı. Bu taahhüdün birparçası olarak 50 milyon insanın ağız bakım alışkanlığını 2020 yılına kadardaha iyi yönde değiştirmek üzere çalışmalarını sürdüren Unilever ve Signal; 12ülkede yürütülmekte olan, ailelere günde iki kez diş fırçalamanın zorolmadığını hatta eğlenceli olduğunu göstermek ve onları teşvik etmek içinGündüz + Gece Fırçala programını geliştirdi.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)