adscode

Hisar Okulları Kültür Merkezi 'CAM'a Ev Sahipliği Yapacak

Hisar Okulları Kültür Merkezi “CAM” ile sezonun en renkli oyunlarından birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Hisar Okulları Kültür Merkezi 'CAM'a Ev Sahipliği Yapacak
Özel Eğitim

Levent Kazak’ın yazdığı, Laçin Ceylan’ın yönetmenliğini üstlendiği yeni tiyatro oyunu “Cam”; 30 Kasım’da Hisar Okulları Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak. Kadrosunda Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Deniz Çakır, Bülent Alkış ve Selen Uçer gibi güçlü oyuncular yer alıyor.

BU OYUN KADINA DAİR ÇOK ŞEY SORGULATACAK!

Alışılmadık kurgusuyla tiyatro severlere şaşırtıcı bir deneyim sunan “Cam”; kocasından boşanmak üzere olan bir resim öğretmeninin atölyesinde geçiyor. Kadın’ın sosyal  konumu, insan ilişkileri ve hayatın sürprizleri hakkında izleyiciyi derin sorgulamalara yönlendiren “Cam”; insanların yaptıkları küçücük seçimlerin bile hayatlarını tamamıyla ve nasıl değiştirebildiğini konu ediniyor.

“Cam”da; 9. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu” seçilen Dolunay Soysert, “Nefes-Vatan Sağolsun” filminin yüzbaşısı,Mete Horozoğlu ile “Yaprak Dökümü” dizisindeki “Ferhunde” rolüyle tanınan Deniz Çakır’ın yanı sıra sevilen oyuncular Bülent Alkış ve 15. Adana Altın Koza Film Festivali “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllü Selen Uçer rol alıyor. Film tadındaki bu tiyatroyu kaçırmak istemiyorsanız Hisar Okulları Kültür Merkezi’nde hemen yerinizi ayırmalısınız.

 

Yer: Hisar Okulları Kültür Merkezi

Tarih: 30.11.2011, Çarşamba

Bilet: 30/40 TL

Biletler Hisar Okulları Kültür Merkezi web sitesinden ve misafir ilişkileri masasından (0212 364 00 00-400)  temin edilebilir.  http://www.hisarkulturmerkezi.com

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)