adscode

'İl Emri hakkımızı geri verin !!!'

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ömer Dinçer imzasıyla gönderilen yazıda 2012 Ağustos ve Eylül ayı özür grubu atamalarından geçerli olmak üzere il emri kaldırılması nedeniyle tayin bekleyen evli öğretmenler…

'İl Emri hakkımızı geri verin !!!'
Haberler
"Sizin en çok sevdiğiniz öğretmenler kimlerdi???? 
İşte o öğretmenlerin hatırı için desteğinizi bekliyoruz.
Evlendim, doğu hizmetini iki defa bitirdim desem yeridir, şimdi eşimin yanına tayin isteyeceğim. Ancak kılavuzda sen boşluk yoksa eşinin yanına gidemezsin, il/ilçe emrine atamayı kaldırdım diyor. İl/ilçe emri ne mi? özrü bulunan öğretmenin branşında açık yoksa eşinin yanına il/ilçe emriyle gider branşında açık olunca o okula gönderilir...
Bakanlığım sınıf öğretmenlerini her ilde norm fazlası yapacak bir seçim yaptı=4+4...Zaten sınıf öğretmenliğinde yer değiştirme bir çile bir de 4+4 de bonusu oldu bakanlığımın...
Her yer doluyken ben nasıl boşluk bulayım da eşimle aile olayım?
Sayın bakanım ama kolaylık sağlıyormuş 3 yıl ücretsiz izin alabilecekmişim. nasıl teşekkür etsem azdır da sayım bakanım size bir soru sormak istiyorum.
Hani ben il emrindeyken tecrübemden faydalanamıyormuşsunuz ya ücretsiz izindeyken nasıl faydalanacaksınız benden?
Bu yıl tayinin çıkmazsa, seneye, olmadı seneye tekrar şansını dene, o da olmadı 3 yıl ücretsiz izin hakkın var. 3 yıl ne demek, 3 yıl sonunda ödül: ‘eşinin yanına gidebilirsin’ teşekkürlerrr..
Ben liseden beri babamdan bile harçlık almadım, bu yaştan sonra hanımımdan mı harçlık alayım? bu harçlıkla kendime kaynak alarak kendimi mi geliştireyim!!!
‘Velimi üzeni ben de üzerim’ diyen bakanımız öğretmenleri ne kadar üzdüğünü göremiyor mu?
2011 Aralıkta atananlara ve ondan önce yıllardır il ilçe emrine atananlara verdiğiniz hakkı şimdi ben istiyorum. Nerde ‘Eşitlik İlkesi’ ?
Sizden ricam sesimize kulak vermeniz. Nolur bir an için eşinizden, ailenizden, sevdiklerinizden ayrı olduğunuzu düşünün? Mutlu musunuz, kendinizi işinize verebiliyor musunuz, yediğinizden tat alabiliyor musunuz?
Lütfen toplumun temel taşı olan ailelerin dağılmasına izin vermeyin. 
İl Emri hakkımızı geri verinnnnnn!!!!!"
egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)