adscode

İmeksan Akademi’nin Üniversite İşbirlikleri Avrupa’ya Uzandı

“Profesyonellerin liderlik akademisi” olarak anılan İmeksan Akademi, yurt çapında gerçekleştirdiği üniversite işbirliği çalışmalarını yurtdışına da taşıdı. İmeksan Akademi, İngiltere’nin ve dünyanın en…

İmeksan Akademi’nin Üniversite İşbirlikleri Avrupa’ya Uzandı
Özel Eğitim

Havalandırma ve klima ekipmanları sektörünün önde gelen firmalarından İzmir merkezli İmeksan’ın hem iş dünyasına hem de kendi bünyesine yeni profesyoneller katmak amacıyla kurduğu İmeksan Akademi her geçen gün büyümeye ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Daha şimdiden sektörünün bir adım önüne geçen İmeksan Akademi, her branştan profesyonellerin gözdesi durumunda. İmeksan Akademi eğitsel faaliyetleri için birçok üniversite ile işbirliği yapıyor. Üniversite temsilciliklerini her geçen gün arttırıyor. Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Ege Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen bir çok üniversitesinde temsilcilikleri bulunan İmeksan Akademi, yurtdışındaki üniversitelerle de temaslarda bulunuyor. İmeksan Akademi Genel Koordinatörü Soner Babüroğlu ve ekibinin University of Liverpool yetkilileriyle İstanbul’da gerçekleştirdiği buluşma akademinin vizyonunun sınırlarımızı da aştığını gösteriyor.

Profesyonel hayata bir adım önde başlamak ve kendini daha da geliştirmek isteyen profesyonellere kapısını açan İmeksan Akademi, üniversitelerin de desteğiyle eğitimini “3 boyutlu” olarak yürütüyor. Her biri üç ay süren ve sıra ile İmeksan Akademi Kampüsü, İmeksan Merkez ve İmeksan Fabrikasında toplam 9 aydan oluşan kapsamlı eğitimler ile adaylar kapsamlı biçimde profesyonel hayata hazırlanıyor. Gerek sertifikalı eğitim kurumları, gerekse bizzat firma bünyesindeki profesyoneller tarafından gerçekleştirilen eğitimler, İmeksan Akademi Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerin istek ve eğilimleri de göz önünde bulundurularak kişiye özel planlanıyor.

İmeksan Akademi’nin öğrencilerine verdiği başlıca eğitimler konuları ise şu şekilde;  İklimlendirme ve Kalıp Mühendisliği, İş Hukuku, Profesyonel İşletme, Muhasebe ve Finans, Fikri ve Sınai Haklar(Marka, Patent, Endüstriyel Tasarım ve Faydalı Model Başvuruları), Yabancı Dil, Akreditasyon Belgelendirme ve Kalite Güvence, Satın alma, Satış ve Pazarlama, Endüstriyel Tasarım, İnsan Kaynakları, Lojistik, Kişisel Gelişim Eğitimleri, Zaman ve Stres Yönetimi.

CEO Güven Tosun, İmeksan Akademi mezunu her bir öğrencinin, ihtiyaç doğrultusunda İmeksan Menfez Klima San. Ltd. Şti.’de kendi pozisyonunu Süreç Geliştirme Direktörlüğü ile belirleyip profesyonel hayata emin adımlarla ilerleyebilme şansı bulunduğunu belirtiyor. Akademi başvuruları www.imeksanakademi.com sitesinden kabul ediyor.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)