adscode

ING Practica Hacettepe’deydi!

ING Bank, genç yetenek yarışması ‘Practica’ ile iş hayatına hazırım diyen gençlerin karşısına bu yıl ‘Business Life’ konseptiyle çıkıyor. İlk aşaması Facebook üzerinden yapılan yarışmanın ikinci etabı…

ING Practica Hacettepe’deydi!
Özel Eğitim

Üniversiteli gençlerin kendilerini ifade edebildikleri, yaratıcılıklarını ortaya koyup ödüllendirildiği "ING Practica" yarışması devam ediyor.

Gençler, 14 Nisan tarihine kadar Facebook hayran sayfasını ‘beğenerek’ ve bu sayfada bulunan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak üniversitelerini yarışmaya dahil ettiler. Üniversitelerin üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik yarışmanın ilk ayağını temsil eden Facebook başvurularından sonra okul elemelerinde yarışacak 12 üniversite belirlendi.

Şimdi ING Practica ekibi 12 okulu ziyaret ederek simulasyon sonucu final kampına gitmeye hak kazanan ekipleri belirliyor.

İlk buluşma Hacettepe Üniversitesi’nde

ING Practica ekibi ilk ziyareti 26 Nisan’da Hacettepe Üniversitesi’ne gerçekleştirdi. Hacettepe Üniversitesi İşletme Topluluğu işbirliğinde yürütülen elemeler sonucunda belirlenen 6 grup tüm gün süren simülasyonda kıyasıya yarıştı.  Günün sonunda kazanan ekip “Hüba” oldu.

Seçilen ekip diğer 11 üniversitenin kazanan ekibiyle birlikte Temmuz ayında, kıyasıya yarışacakları iki günlük eğlenceli bir kampa girecekler. Final kampında kazanan 4 kişilik ekip ise Ağustos ayında ING’nin merkezinin bulunduğu Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a 4 günlük bir gezi kazanacak. Ayrıca, finalde jürinin dikkatini çeken ekip üyeleri 2 aylık Premium Kariyer Akademisi staj programına katılmaya hak kazanacaklar.

Bundan sonra ziyaret edilecek okullar

Hacettepe Üniversitesi’nden sonra Mayıs sonuna kadar ziyaret edilecek diğer okullar şunlar; Akdeniz Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)