adscode
adscode

İNTE, İSTEC, İTİCAM kongreleri bu yıl İtalya'da

Eğitimde Yeni Ufuklar (INTE), Bilim ve Teknoloji (ISTEC) Medyada Yeni Yaklaşımlar ve Sorunlar (ITICAM) kongreleri bu yıl 2-3 Temmuz 2020 tarihlerinde İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenecek.

İNTE, İSTEC, İTİCAM kongreleri bu yıl İtalya'da
Etkinlikler
Güncelleme : 28-Feb-20 16:42

Sakarya Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, YÖKAK, AECT ve TASET işbirliği ile Eğitimde Yeni Ufuklar (INTE), Bilim ve Teknoloji (ISTEC) Medyada Yeni Yaklaşımlar ve Sorunlar (ITICAM) kongreleri bu yıl 2-3 Temmuz 2020 tarihlerinde İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenecek.

Her yıl yüzlerce bilim insanının katıldığı eğitim, bilim ve medya alanındaki yeni gelişmelerin ele alındığı kongreler yerli ve yabancı bilim insanları tarafından büyük ilgi görüyor. Türkiye’nin tanıtımı ve bilim insanlarımızın dünyanın farklı ülkelerinden gelen bilim insanları ile tanışmasına önemli katkı sağlayan kongreler, alanında yetişmiş uzman isimlerin bilgi paylaşımı yapmaları ve bu paylaşımların kalıcılığının sağlanması açısından da önem taşımaktadır.

Her yıl farklı bir temanın ele alındığı İNTE, İSTEC, İTİCAM kongreleri ulusal ve uluslararası düzeyde çok yüksek düzeyde katılımlarla gerçekleşmektedir. Alanlarında tanınmış çağrılı konuşmacıların da yer aldığı kongrelere Türkiye ve birçok ülkeden gelen akademisyenler akademik platformda bir araya gelmekte ve akademik tartışmalara katkı sağlamaktadır.

Öte yandan Öğretmen Eğitimi (ITEC), Uluslararası Eğitim Teknolojileri (IETC) ve Kadın Sorunları (IWSC) kongreleri ise bu yıl 3-4 Eylül 2020 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilecektir. Sakarya Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, YÖKAK, AECT ve TASET işbirliği ile gerçekleştirilecek, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin ev sahipliği yapacağı kongrelerde Türkiye ve dünyadaki öğretmen eğitimi, eğitim teknolojilerindeki yeni gelişmeler ile kadın sorunları değişik boyutları ile ele alınacaktır.

2001 yılından itibaren değişik ülkelerde düzenli ve istikrarlı şekilde organize edilen kongrelerde sunulan bildirilerin özet ve tam metinleri bildiri kitabında düzenli olarak yayınlanmakta makaleye dönüştürülmüş bildiriler ise hakem sürecinden geçtikten sonra uluslararası indekslerde taranan TOJET, TOJSAT, TOJCAM, TOJDEL ve diğer bilimsel dergilerde yayınlanmaktadır. Kongreler ile ilgili bilgilendirme ve her tür başvuru işlem basamakları profesyonel bir alt yapıya sahip bulunmaktadır.  www.taset.net adresinde bugüne kadar yapılmış tüm kongreler ve kongrelerde basılmış bildiri kitapları mevcuttur. Sayfada ayrıca akademisyenlerin herhangi bir durumda ulaşabilecekleri iletişim bilgileri de yer almakta ve 7/24 bu iletişim kanalları hizmet vermektedir.

 

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)