adscode

İstanbul Bit'leniyor!

İstanbul Ataköy’de bulunan Airport Outlet Center açık otoparkına her cumartesi günü Bit Pazarı kuruluyor.

İstanbul Bit'leniyor!
Etkinlikler
Ziyaretçileri geçmişe götüren Bit Pazarı etkinliğinde eski plaklardan pikaplara, efemardan filateliye, eski mecmualardan kitaplara, takılarda fotoğraf makinelerine kadar birbirinden değişik binlerce antika ve yarı antika objeler çok uygun fiyatlarla antika severlere satılıyor. 
İstanbul Ataköy’de bulunan Airport Outlet Center açık otopark alanında  her Cumartesi günü kurulan Bit Pazarı antika severlerin ve koleksiyonların ilgi ve beğenisini kazandı. Kapalıçarşı, Bakırcılar Çarşısı, Ankara Ayrancı Bit Pazarı, Bursa, Gaziantep, Adana, Balıkesir, Edremit, Trabzon gibi Türkiye’nin birçok yerinde antika dükkanı olan esnaflar ve koleksiyoner Airport Outlet Center’daki bit pazarında buluşuyor.
 Alışveriş merkezinin açık otopark alanında kurulan  bit pazarında efemadan filateliye, eski plaklardan pikaplara, eski mecmualardan kitaplara, takılardan fotoğraf makinelerine, bakır objelerden Osmanlı kumaşlarına, tophane  işi fincanlara limonge ve baviera porselenlere   kadar birbirinden değişik antika ve yarı antika objeler çok uygun fiyatlara satılıyor. Airport Outlet Center’daki bit pazarına yaklaşık 120 esnaf katılıyor.
AİLELER GENÇLİK YILLARINI ÇOCUKLARINA AKTARIYOR Airport Outlet CEnter’daki bit pazarına gelen  antika meraklıları her cumartesi günü farklı ürünlerle karşılaşıyor, koleksiyonlarına yeni ürünler katıyor, ve bu nadide parçaları satın almasa bile görme şansına sahip oluyorlar. Çocukları ile gelen aileler ise geçmişlerini onlara aktarma fırsatı buluyor. 
ANTİKA VE YARI ANTİKA ÜRÜNLERDEN BAZILARINI FİYATLARI  Pikaplar: 150 ile 1250 TL  Fotoğraf Makinesi  : 50 ile 1500 TL Bakır Objeler: 30 ile 3.000 TL  Porselen Fincanlar : 15 ile 700 TL Eski Mecmualar : 3 ile 200 TL  Antika tablolar: 200 ile 4000 TL Bakır tombak: 1000 TL ile 5 bin TL  Tesbih çeşitleri: 200 TL ile 8 bin TL  Osmanlı döneminden kalma altın ve gümüş iple işlenmiş kumaşlar: 300 TL ile 3 bin TL

www.egitimajansi.com



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)