adscode

Kalkınma Bankası Uzman Yardımcısı alacak!

Türkiye Kalkınma Bankası, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunlarından 17 uzman yardımcısı ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat…

Kalkınma Bankası Uzman Yardımcısı alacak!
Özel Eğitim

Türkiye Kalkınma Bankası Anonim Şirketi’nin Uzman Yardımcısı giriş sınavı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna gore, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ya da en az 4 yıllık lisans eğitimi verip burada sayılan okullara denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanan yabancı fakülte ve yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olanlardan 17 uzman yardımcısı ve mühendislik fakültesi ya da en az 4 yıllık lisans eğitimi verip bu okullara denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanan yabancı fakülte ve yükseköğretim kurumlarından Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Yazılım Mühendisliğinden birini bitirmiş olanlardan 18 uzman yardımcısı olmak üzere toplam 35 uzman yardımcısı alımı gerçekleştirilecek.

 

SINAV 2 TEMMUZ’DA

 

Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olup, yazılı sınav 02 Temmuz 2011 tarihinde Ankara’da yapılacak. Kalkınma Bankası A.Ş.’nin T.C. Ziraat Bankası Yenişehir Şubesindeki TR 840001000471999003095005 Nolu Hesabına sınav ücreti olarak 20 TL yatırılması gerekiyor.

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)