adscode

Liselilerden Başbakan’a suç duyurusu!

Ankara'da lise öğrencileri, "Biz de 5-10 bin genç yürütürdük" sözleri nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu...

Liselilerden Başbakan’a suç duyurusu!
Özel Eğitim

Ankara Adliyesi'ne gelen liseli bir grup öğrenci, YGS'deki şifreleme iddiaları nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ÖSYM Başkanı Ali Demir aleyhinde sloganlar attı. Burada grup adına yapılan açıklamada, "Biz de 5-10 bin genç yürütürdük" sözleriyle Başbakan Erdoğan'ın haklarını arayan lise öğrencilerini tehdit ettiğini savunularak, "Başbakan Erdoğan bu açıklamasıyla haklarını arayan lise öğrencilerinin karşısına kendi yandaşlarını koyarak toplumda meydana gelecek kutuplaşmanın faili olmuştur. Yarın öbür gün liselerde kopya yüzünden çıkacak olayların sorumlusu Erdoğan olacaktır. Başbakan Erdoğan, bu açıklamasıyla liseli öğrenciler arasında nifak sokmanın tohumlarını atmıştır" denildi.

 

Başbakan Erdoğan'ın bu açıklamasıyla suç işlediğini belirten öğrenciler, "Halkın sosyal farklılıklarını kin ve nefrete sürüklemesi nedeniyle Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" açıklamasında bulundular. Öğrenciler, açıklamanın ardından suç duyurusu dilekçelerini Cumhuriyet Savcılığı'na verdikten sonra olaysız dağıldılar.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)