adscode

MEB ve Türkiye Sigarayla Savaş Derneği 'Sigara Kalbimizi Kırar' Konulu Resim Sergisi Düzenleniyor

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile 2010-2011 eğitim-öğretim yılında Türkiye geneli bütün lise ve dengi okul öğrencileri arasında “Sigara Kalbimizi Kırar” konulu kompozisyon,…

MEB ve Türkiye Sigarayla Savaş Derneği 'Sigara Kalbimizi Kırar' Konulu Resim Sergisi Düzenleniyor
Etkinlikler

 

  

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği tarafından Türkiye geneline gönderilen 4250 lise arasından, gelen 2006 eserden resim kategorisinde seçilen eserlerin sergisi gerçekleştirecektir.

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Abdurrahman ARICI’nın katılacağı ve tüm halkımızın davetli olduğu, “Sigara Kalbimizi Kırar” konulu resim sergisi programı:

 

 PROGRAM

 

Tarih   : 17 Şubat 2012, Cuma Günü

Yer       : Uluslar arası Plastik Sanatlar Derneği

   Maçka Demokrasi Parkı Sanatçı İşlikleri Şişli Evlendirme Dairesi yanı 80220 Şişli /İstanbul

Saat     : 18:00   / Sergi Açılışı & Kokteyl  

Dr. Mustafa AYDIN
Türkiye Sigarayla Savaş Derneği

Genel Başkanı

 

 

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği (TSSD),  22 Nisan 1999 tarihinde kurulan ülkemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. Dernek ülkemizde son on yılda yapılan kamuoyu araştırmalarında, sosyal olaylara sahip çıkmasıyla örnek teşkil eden, ilk üç sivil toplum kuruluşu arasında yer almakta ve insanlığın, sigaranın sebep olduğu ölümcül hastalıklardan kurtulması için, ciddi bir mücadeleye öncülük etmektedir. İl Tütün Kurulu’nun da üyesi olan Türkiye Sigarayla Savaş Derneği, ayrıca, tütün ve tütün ürünlerinin kamuoyuna ve özellikle de gençlere verdiği zararlar konusunda çalışmalar yaparak sigarayla savaş konusunda mücadele vermektedir.

 TÜRKİYE SİGARAYLA SAVAŞ DERNEĞİ

Beşyol Mah. İnönü Cad. No:40 Florya / İstanbul Tel / Faks: 0212 425 97 22

 

 

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)