adscode

Meclis Personeline 43 Eğitim Programı Verildi

Programlar arasında "android işletim sistemi mobil yazılım güncelleme", "Türkçe'nin doğru ve etkili kullanımı", "süreç yönetimi", "diplomasi ve protokol kuralları" ve "bilgi güvenliği" bulunuyor.

Meclis Personeline 43 Eğitim Programı Verildi
Özel Eğitim
TBMM personeline, 24. Dönem 1. ve 2. yasama yıllarında 43 eğitim programı verildi.
AA muhabirinin yaptığı derlemeye göre Meclis personeline, "android işletim sistemi mobil yazılım güncelleme", "Türkçe'nin doğru ve etkili kullanımı", "süreç yönetimi", "diplomasi ve protokol kuralları" ve "bilgi güvenliği", "sanallaştırma eğitimi", "harcırah uygulamaları", yasama eğitimi", "iş sağlığı ve iş güvenliği", "bilgiye erişim", "etik", 'sağlıklı yaşam ve romatizmal hastalıklardan korunma", "internetin güvenlik kullanımı" gibi konuların da yer aldığı 43 adet hizmetiçi eğitim düzenlendi.
Ayrıca, milletvekillerinin ve personelin iş, günlük yaşam streslerini azaltmaya amacıyla spor etkinlikleri de düzenlendi.
Eğitimlerle, hizmette verimliliğin ve kalitenin artırılması, personele gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmak, çalışanların mevzuat ve teknolojide meydana gelen değişime uyumlarını sağlayarak, bireysel öğrenme kapasitelerini desteklemek amaçlanıyor.
AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)