adscode
adscode

Mezitli'deki Öğrencilere Narenciye Dağıtımı Yapıldı

​15-16 Kasım'da gerçekleşecek olan Mersin 5. Uluslararası Narenciye Festivali tanıtım çalışmaları kapsamında Mezitli ilçesinde bulunan okullara narenciye dağıtımı yapıldı.

Mezitli'deki Öğrencilere Narenciye Dağıtımı Yapıldı
Türkiye'den Haberler

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Ticaret Borsası, Akdeniz, Yenişehir, Toroslar ve Mezitli İlçe Belediyeleri ne Narenciye Tanıtım Grubu'nun birlikte yürüttüğü, 15-16 Kasım'da 5.'si yapılacak olan Narenciye Festivali'nin hazırlıkları devam ediyor.
Festival kapsamında Mezitli İlçesi sınırlarındaki ilköğretim okullarına mandalina dağıtımı yapıldı.
Narenciyenin tanıtımının yanı sıra çocukları küçük yaşta sağlıklı yaşama teşvik amacıyla Muhittin Develi İlköğretim Okulu, Dr. Hakan Kundak İlköğretim Okulu, Ahmet Hocaoğlu İlköğretim Okulu, Tece Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Mezitli Belediye İlköğretim Okulu öğrencilerine yapılan mandalina dağıtımı renkli görüntülere sahne oldu.

Çocukların sağlıklı büyümeleri en büyük görevimiz

Mersin Narenciye Festivali İcra Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, Mersin 5. Uluslararası Narenciye Festivali'nin yalnızca Adnan Menderes Bulvarı sahil şeridi ile sınırlı kalmadığını belirterek, "Geleceğimiz çocuklarımızın da sağlıklı büyümeleri bizim en büyük görevimizdir. Vitamin deposu narenciye çocukların sağlıklı büyümelerine destek veriyor. Mersin 5. Uluslararası Narenciye Festivali yetkilileri olarak bizler de her yıl olduğu gibi bu yıl da okullarımıza narenciye dağıtımı yapmaya devam ediyoruz. Bu yıl Mezitli, Toroslar, Akdeniz ve Yenişehir ilçelerindeki ilköğretim okullarına narenciye dağıtımları gerçekleştirmiş olacağız" dedi.
Mersin 5. Uluslararası Narenciye Festivali kapsamında Toroslar, Yenişehir, Akdeniz ilçe sınırlarındaki okullara narenciye dağıtımı devam edecek.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)