adscode

Öğrenciler İbrahim öğretmen için yasta!

Öğrencilerinin, “İbrahim Hoca ölmedi kalbimizde yaşıyor” yazılı döviz taşıdığı törene katılanlar gözyaşlarını tutamadı...

Öğrenciler İbrahim öğretmen için yasta!
Özel Eğitim

  

Manisa Mesir İlköğretim Okulu’nda, 14 yıldır görev yapan beden eğitimi öğretmeni İbrahim Kırmızıoğlu, geçen 22 Aralık’ta rahatsızlandı. KALP krizinden yaşamını yitiren 30 yıllık beden eğitimi öğretmeni İbrahim Kırmızıoğlu (58), görev yaptığı Mesir İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

 

Meslektaşları ve yakınları tarafından İzmir’deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kırmızıoğlu, 16 gündür tedavi gördüğü hastanede, dün akşam saatlerinde kalp krizinden öldü. İbrahim Kırmızıoğlu’nun ölümü, eşi Ayfer, çocukları Mustafa ve Murat Kırmızıoğlu, yakınları, öğretmen arkadaşları ve öğrencilerini üzüntüye boğdu.

 

Görev yaptığı Mesir İlköğretim Okulu’nda, Kırmızıoğlu için bugün bir tören düzenlendi. Törene, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra Manisa Valisi Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, İbrahim Kırmızıoğlu’nun eşi, çocukları da katıldı.Törende konuşan okul müdürü Haytbey Köksal, Kırmızıoğlu’nun sıcak kanlı, samimi ve sevecen tavırlarıyla hem mesai arkadaşları hem de öğrencileri tarafından çok sevilen bir öğretmen olduğunu belirterek, “Onu hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

 

Öğrenciler adına konuşma yapan 8'inci sınıf öğrencisi Ramazan Özzincir ise öğretmenlerini hep kalplerinde yaşatacaklarını söyledi. Gözyaşlarının sel olduğu törende öğrenciler, “İbrahim Hoca ölmedi kalbimizde yaşıyor” yazılı döviz taşıdı. Ağlayan öğrencileri öğretmenleri teselli etmeye çalıştı. Duaların ardından İbrahim Kırmızıoğlu’nun karanfillerle süslü tabutu bir süre omuzlarda taşındıktan sonra toprağa verilmek üzere İzmir’in Bornova İlçesi’ne gönderildi.

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)