adscode

Öğretmenler Günü’nde Eğitmenlerin Bütçesi Türkiye Finans’la Rahatlıyor

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, Öğretmenler Günü’nde eğitmenleri de unutmuyor ve onların ihtiyaçlarına özel finansman kampanyaları düzenliyor.

Öğretmenler Günü’nde Eğitmenlerin Bütçesi Türkiye Finans’la Rahatlıyor
Haberler

Türkiye Finans, yeni nesil finansman aracı olan Eğitmenin Finansörü’nü, sadece eğitmenlere özel %1,12 oran ile masrafsız ve teminatsız olarak sunuyor. Eğitmenlere Özel Taşıt Finansmanı uygun fiyat avantajıyla gelir belgesiz 60 aya varan vade imkanı ile  finansman fırsatı sağlıyor.

Bankacılık sektöründeki birikimi ve katılım bankacılığı konusundaki uzmanlığını düzenlediği kampanyalarla sergileyen Türkiye Finans, müşterilerinin bütçesini rahatlatacak kampanyalara imza atmayı sürdürüyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde iki kampanya düzenleyen Türkiye Finans, eğitmenlere özel olarak ihtiyaçlarının finansmanı için Eğitmenin Finansörü ile taşıt ihtiyaçlarının finansmanı için Taşıt Finansmanı kampanyalarını sunuyor.

Eğitmenin Finansörü, tüm eğitmenlere masrafsız ve teminatsız 48 ay vade fırsatlı ihtiyaç finansmanı sağlıyor. Uygun fiyat avantajlı Eğitmenin Finansörü 48 aya varan tüm vadeler için geçerli %1,12 kâr oranı ile masrafsız olarak sunuluyor ve 40 bin TL’ye varan limitlerde, teminatsız finansman olanağı bulunuyor. Eğitmenler mobilya, ev tekstili, beyaz eşya gibi tüm ihtiyaçlarına, özel olarak belirlenen kâr oranı ve taksit seçenekleri ile ulaşabiliyor.

Türkiye Finans, otomobil almak veya otomobilini yenilemek isteyen eğitmenleri de unutmuyor. Eğitmenlere Özel Taşıt Finansmanı Kampanyası’nı, 3 ay taksit öteleme fırsatı, uygun fiyat avantajları ve gelir belgesiz olarak 60 aya varan vade imkânı ile sunuyor. Taşıt Finansmanı kampanyasında kâr oranı %0,95’ten başlıyor. Ayrıca kampanya kapsamında Taşıt Finansmanı kullanan eğitmenler, %10 kasko indirimi, kiralık kasa indirimi ve katılım hesaplarında avantajlı kâr oranlarından da yararlanabiliyor.
Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar; katılım bankacılığı prensipleri doğrultusunda sunulan bu kampanya fırsatlarından akademisyenler, MEB çalışanları, üniversite çalışanları, kamu ve özel sektör çalışanı tüm eğitimcilerin yararlanabileceğini ifade etti. Kampanya 14 Aralık 2012 tarihine kadar devam edecek.

www.egitimajansi.com




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)