adscode

Dinçer: ‘Talep odaklı bir eğitim kurguluyoruz‘

Milli Eğitim Bakanı Dinçer: ”Dünyadaki gelişmelere paralel olarak, ona benzer bir şekilde talep odaklı bir eğitim kurguluyoruz. Eğitim sistemini demokratikleştiriyoruz ve esnekleştiriyoruz”

Dinçer: ‘Talep odaklı bir eğitim kurguluyoruz‘
Haberler

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, dünyadaki  gelişmelere paralel olarak, ona benzer bir şekilde talep odaklı bir eğitim  kurguladıklarını belirterek, ”Eğitim sistemini demokratikleştiriyoruz ve  esnekleştiriyoruz” dedi.
 
Çırçır Mahallesi Araplar Düzü Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan  Abdurrahmangazi Vakfı Şehit Bahattin Yıldız Eğitim ve Kültür Merkezi’nin açılış  törenine katılan Bakan Dinçer, burada yaptığı konuşmada, hava soğuk olduğu için  paltoyla hitap etmek zorunda kaldığını belirterek, eğitim merkezine ismi verilen  arkadaşı Bahattin’in hayat boyunca mütevazi olduğunu, çok iyi spor yaptığını,  maraton koşucusu olduğunu anlattı.
 
Eğitimin önemine değinen Dinçer, ”Eğer biz dünyada diğer ülkelerle  birlikte yarışacak ve rekabet gücü yüksek bir ülke olacaksak, bu bölgede güç  sahibi, söz sahibi bir ülke olacaksak bunun en yegane yolunun eğitimden geçtiğini  ifade etmek isterim” diye konuştu.

 

milliyet- haberin devamı için tıklayın




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)