adscode
adscode

Operatör Değiştirirken Mağdur Olmayın

Ülke genelinde çeşitli tarife ve kampanyalarla sunulan operatör değişimi insanları cezbediyor.

Operatör Değiştirirken Mağdur Olmayın
Bilim Teknoloji
Suat Bilgiç hat operatörünün değişimiyle kendilerine göre daha az ödemek isteyen vatandaşların daha dikkatli davranıp mağdur olmamaları konusunda uyardı.

Son zamanlarda yoğunluk kazanan cep telefonu hat operatör değişiminde, kimlik fotokopileri verilirken çok dikkatli olunması gerektiği belirtiliyor.

Ülke genelinde çeşitli tarife ve kampanyalarla sunulan operatör değişimi insanları cezbediyor. Hat operatörünün değişimiyle kendilerine göre daha az ödemek isteyen vatandaşların daha dikkatli olması gerekiyor. Verilen kimlik fotokopileri kötü niyetli kişilerin eline geçmesi, vatandaşları dolandırıcılık, taciz gibi suçlarla burun buran getirebilir.

Eskişehir’de cep telefonu ve aksesuar satıcısı olan Suat Bilgiç, hat operatörü taşımasının son derece önemli olduğunu vurguladı. Bilgiç, “Bu konuda gideceğiniz cep telefonu bayi çok önemli. Çünkü kimlik fotokopisi veriyorsunuz, bu kimlik fotokopisi kötü amaçlarla kullanılabilir. Bu yüzden numara taşıma işlemi yaparken daha kurumsal, daha büyük yerlerin seçilmesi mantıklı olur” ifadelerini kullandı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)