adscode

Sabancı, Zaragoza işbirliği!

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi, Zaragoza Üniversitesi MIT-Zaragoza Uluslararası Lojistik Programı ile işbirliği anlaşması imzaladı...

Sabancı, Zaragoza işbirliği!
Özel Eğitim

Sabancı Üniversitesinden yapılan açıklamada, Türkiye'de lojistik eğitimine yeni bir boyut getirmesi hedeflenen projenin, üniversite kampüsündeki imza törenine, Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Nihat Berker, Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nakiye Boyacıgiller, Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ve Zaragoza Lojistik Merkezi Direktörü Prof. Santiago Kraiselburd'un katıldığı belirtildi.

     Dekan Boyacıgiller'in törende yaptığı konuşmada, MIT-Zaragoza Uluslararası Lojistik Programı'nın, Güneydoğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinde iş birliği içinde olduğu tek üniversitenin Sabancı Üniversitesi olduğunu belirttiği kaydedildi.

     Zaragoza Lojistik Merkezi Direktörü Prof. Kraiselburd da anlaşmanın Türkiye'nin Avrupa lojistik sektörüne daha fazla entegrasyonu adına önemli bir adım olduğunu dile getirdiği belirtildi.

     Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesinin, 2011-2012 eğitim yılından itibaren geçerli olacak anlaşma uyarınca, yeni bir yüksek lisans programı seçeneği sunduğu kaydedildi. Bu çerçevede adayların iki programı, iki yılda tamamlayarak iki yüksek lisans derecesi elde etmesi hedeflendiği açıklandı.

     Sabancı Üniversitesi MBA?MIT Zaragoza ZLOG yüksek lisans programı seçeneğini değerlendirmek isteyen adayların, her iki programa da aynı anda başvurması gerektiği belirtildi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)