adscode

Skype'ın Kurucusu Genç Girişimcilerle Buluşuyor

13 Eylül - 'Girisimcilik ve Yenilkcilik' panelinin kayıtları elektronik ortamda devam ediyor. Skype ve Atomico'nun kurucusu Niklas Zennström, 13 Eylül Persembe günü Küresel Sorunlar Platformu'nun konuğu…

Skype'ın Kurucusu Genç Girişimcilerle Buluşuyor
Etkinlikler
Skype, Rovio, Jawbone, Fab, Wrapp ve Klarna gibi 50'den fazla öncü internet girisimine yaptığı yatırımlarla tanınan Londra merkezli uluslararası girisim sermayesi sirketi Atomico'nun CEO'su Niklas Zennström, beraberindeki yönetici heyeti ile birlikte Türkiye'ye geliyor.    
Skype'nın da kurucusu olan Zennström, Atomico'nun Küresel Open Office programı kapsamında Küresel Sorunlar Platformu'nun misafiri olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral kampüsü Çağdas Sanatlar Müzesinde 13 Eylül Persembe günü saat 10:00'da gerçeklestirilecek "Girisimcilik ve Yenilikçilik' panelinde genç girisimciler ve öğrencilerle bir araya gelerek bugün üniversite sıralarında olan potansiyel girisimcileri cesaretlendirecek ve deneyimlerini paylaşacak.     
Moderatörlüğünü İstanbul Bilgi Üniversitesi İletisim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Nalcaoğlu'nun gerçeklestireceği etkinliğe herkes bekleniyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)